badeværelse ideer til en mandlig

badeværelse ideer til en mandligAlle bruger badeværelser , men mænd har et ry for ikke at bruge dem godt . Men med en vis indsats og nogle kreativitet , der er masser af måder at fikse op en fyr 's badeværelse og gøre det til en god plads . .

renhed

Ingen virkelig ønsker at bruge en beskidt badeværelse , så det første skridt er altid at rengøre . Få en god all -purpose badeværelse renere , svampe , handsker og en toiletbørste . En god sæbe til enhver fuger eller bygge op i din bruser eller badekar er også et must .

Kampprogram

Barbering tager normalt en god mængde udstyr , så sørg for at få plads til det . En god forfængelighed skal have nok plads til at gemme de fleste af dine ting og vil gøre hele rummet ser mindre rodet . Hæng forfængelighed ca øjenhøjde , og sørg for at efterlade en god mængde af rummet mellem den og vasken , så rummet ikke føler trang . For armaturer , slår intet hvidt porcelæn til bækkenet og børstet rustfrit stål for vandhanen . enkel og elegant

Design

Fliser er altid en god idé om ordet , da det er vandafvisende. Skiftende sort og hvide fliser kan give en enkel, klassisk udseende, eller let farvet beige fliser vil sætte en neutral tone . Hvis du har mulighed for at designe væggene , kan træpaneler låne lokalet en robust luft . Hvis du går med en gips eller puds væggen , bør du overveje beroligende farver som blå , lys grøn eller gul .

Tilbehør

Selvom dit gulv er forhåbentlig vandtæt , kan en bademåtten holde vandet fra at få overalt, og beskytte dine fødder mod kulde fliser . En lille bænk opbevaringsboks kan være godt at sætte tøj i at forhindre en rod , eller du kan bruge den til at gemme håndklæder . Håndklæde stativer er afgørende, og du kan endda få en opvarmet én for den ultimative komfort . Når piller ud andre ting at have i badeværelset bruge din egen sans for stil , men en behersket elegant look ( tror børstet stål og mørke farver ) kan gøre dig til at se sat sammen . En god bruser dyse er nøglen : ikke for højt tryk , god vand- udgang, og en aftagelig hoved kan , gør rengøringen nem . Gadgets er store ( næse hårklippere , hårtørrer , osv. ), men sørg for at du har nok plads til at opbevare dem. Og altid bestand nok toiletpapir og sæbe .

Anden Artikel

  • badeværelse remodeling & design
  • badeværelse ideer til en mandlig
  • cool skole badeværelse ideer
  • underlige badeværelse ideer
  • badeværelse armatur genbrug
  • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
  •