fransk stue ideer

fransk stue ideerDen franske landstil kombinerer elegant indretning med rustikke charme , for at skabe et afslappet miljø , der minder om det franske landskab . Når det kommer til stuer , er der flere design ideer, du kan bruge til at hjælpe forskønne og maksimere din plads , samtidig med at indarbejde denne særprægede franske look .

Layout

Ifølge Bedre Boliger og haver , det layout af franske levende Værelserne er typisk meget struktureret og symmetrisk . For at opnå dette udseende , vælge et fokuspunkt i dit værelse til at bruge som en akse ( eller en imaginær linje , der vil splitte din plads ) , og placer dine møbler og tilbehør enten langs det eller --- i tilfælde af parrede elementer-- på begge sider af det . For eksempel kan du bruge en pejs som din akse , og satte spejlet sofaborde og stearinlys på hver side . Andre emner, du kan bruge som stue akser omfatter klædeskabe , buegange eller store anlæg .

forhæng

frodig, bølgende gardiner skåret fra de rige stof er vinduet behandlinger valg for fransk stil stuer . Ifølge HGTV , prøve at bruge silkeforhæng , der er en østers ( eller off-white ) farve . Og mens dit mål bør være at skabe en elegant plads , så sørg for ikke at overdrive det-. Better Homes and Gardens anbefaler at man undgår forhæng med overdreven mønstre og glitz

Sofa Alternativer

Mens sofaer er den bærende siddemoduler i de fleste amerikanske stuer , der er alternativer til status quo , som du kan bruge til at oprette et særligt fransk atmosfære . Ifølge Bedre Boliger og haver , er en ide at udskifte din sofa med en lang , polstrede bænk eller sæde , der kører under et vindue klippeafsats i din stue . Alternativt kan du erstatte din sofa med en sovesofa , især en med en antik ( eller antik udseende ) ramme . Forsøger hængende en pjusket baldakin over sengen , så det kaskader ned over det .

Gulve

Mønstrede trægulve er et fælles træk ved mange franske stuer . De omfatter eg -og valnød parketgulve , som byder på klatvask strimler af træ arrangeret i blokke , som igen placeret i geometriske mønstre , samt egetræsgulve lagt ud i sildebensmønster , der består af kolonner af parallelle strimler . Mønstret ligner en fisk skelet , som strimlerne i en kolonne hældning den ene vej, og strimlerne i den tilstødende kolonne skråningen den anden vej . Hvis du ønsker at bruge et tæppe i dit fransk land stue , anbefaler HGTV ved hjælp af en med en mønstret design, der matcher farverne på møbler og andre objekter i dit rum .

Anden Artikel

 • paneler ideer til hjemmet vægge
 • land badeværelse ideer med brusere
 • hvordan man kan forbedre et badeværelse med farverige fliser
 • hvordan du installerer glas hylder i et badeværelse
 • toscana Indretningstips
 • underlige badeværelse ideer
 • lille mester badeværelse design ideer
 • hvordan man kan gøre små soveværelser synes større
 • aqua havgræs badeværelse ideer
 • hvordan man omlakering møbler med plastik skuffe fronter
 •