ideer til at skjule en vaskerum

ideer til at skjule en vaskerumDin vaskerum kan være stærkt benyttes af familien, men det betyder ikke, du ønsker gæster at vide det er der , især hvis det er hvor du skjuler dem mudder -dækkede tøj børnene bragt i eller det sted, hvor du gemmer alt det ekstra , der har ingen andre steder at gå . Selvom du ikke kan gøre dit vaskerum forsvinder helt , overveje måder at gøre det mindre påfaldende så de besøgende næppe ved, at det er der .

henlede opmærksomheden på den Dør

Nogle gange er den bedste måde at skjule noget , er at trække så meget opmærksomhed på et aspekt af det , at ingen tænker at kigge videre . Male halvdelen af døren over dørhåndtaget med " tavlen " maling , som er en mat finish mørk grå eller sort maling , som du kan trække på med kridt og slette nemt . Male den nederste halvdel af døren samme farve som resten af dine vægge , og opbygge en kridt bakke over dørhåndtag . Hvis du ikke har noget imod at gøre det en smule svært at komme til at installere en læbe på kridt bakke, der skjuler dørhåndtag helt . Tilføj trim , der passer til din dørkarm på forsiden af kalken bakken for at fuldføre udseendet .

Faux Udfør

For panel eller foldedøre , hjælper en faux finish for at skjule de strækninger af dørene , især hvis du efterligner alle linjer, der ikke kan skjules ved at male dem på væggene omkring døre. Vælge en kraftig struktur , såsom venetiansk gips eller kunstskind marmor eller mursten , og fjern trim fra omkring døren , før du maler for at reducere forskellen i overfladen dybde omkring døre .

Byg en bogreol

En klassiker i historier fra Batman til Clue til det virkelige liv Anne Frank , skjuler et hemmeligt rum bag en hylde med bøger giver dig ekstra plads til læsning materiale udover at holde nysgerrige blikke ude af din vaskerum . Du kan bygge en hylde , der glider til side eller omdrejningspunkterne ud , afhængigt af den plads du har til rådighed og din mekaniske evner . For James Bond føler , at finde en techie der kan installere en motor eller mekanisk lås , så døren springer åben , når du flytter en bestemt bog . Opdatere denne idé ved at bygge et medie skab med en fladskærms -tv i stedet for en reol .

Light the Way

Hvis du ikke er så teknisk skrå eller bare vil have en midlertidig løsning , finde en japansk stil rispapir skærm , ofte kaldet en Shoji skærm , og læg den foran døren . Placer en læselampe på gulvet bag det at skabe en solrig glød ( Lamper med halogenpærer fungerer bedst . ) , der tilføjer en blidt munter lyseffekt til dit hjem . Sørg for, at skærmen er højere end den dørkarmen , så trim ikke er synlig over toppen af skærmen .

Anden Artikel

 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
 • hvordan man kan omforme en gammel badeværelse kabinet
 • spa vindue udsmykning idéer
 • hvordan man kan måle et badeværelse vindue
 • underlige badeværelse ideer
 • badeværelse remodeling & design
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • hvordan man laver et rum i kælderen til et soveværelse
 • hvordan lyse op dit badeværelse i fem lette trin
 •