nem møbler lakering ideer

nem møbler lakering ideerDet kan være svært at finde potentialet i et møbel , der har set bedre dage , men du kan opdatere en træt udseende på mange måder . Den mest almindelige metode indebærer en kompliceret proces med selskabstømning gammel maling , slibning og malerarbejde eller farvning . Men du behøver ikke at følge denne rute . Nemmere metoder er til rådighed til at forynge gamle møbler overflader .

Maleri

Maleri dækker pletter og udfylder overfladiske ridser , som gør det muligt at ændre udseendet af møbler . Det er også en overkommelig makeover , der er nem at fuldføre på en eftermiddag . Det første skridt er at sand et møbel med høj kvalitet sandpapir til prep overfladen til maling . Du kan bruge indendørs eller udendørs maling , afhængigt af brik brug , og sprøjtemaling også til rådighed, der er specielt fremstillet til brug på træ .

antik

antik indebærer flere skridt end maleriet , men opnår en forvitret look , der kan passer bedre ind i dit hjems indretning end maleri . Du kan anvende kigge i et par forskellige måder . En simpel metode er at anvende et lag maling og lad det tørre , derefter let slibes kanter og hjørner . En anden teknik indebærer male en base coat , lade det tørre , maleri anden kontrastfarve pels og let slibning dækpelsen at afsløre grundfarven nedenunder . Derudover kan du købe antik produkter, der skaber en " krakeleret " overflade udseende ; disse produkter bredte sig som maling på overfladen . Antik er en weekend projekt vsen , der kan gøres på en eftermiddag .

Stencils og mønstre

Et møbel kan blive et kunstværk med brug af stencils eller maler tape til at skabe malet mønstre . Du kan nemt oprette striber eller diamanter ved at anvende malers tape og derefter male de områder , du har sektionerede off . Hvis du vil oprette en diamant mønster , for eksempel , sted tapestrimler jævnt og parallelt med hinanden på en diagonal . Derefter tilsættes mere strimler af tape i en tværs retning . Hvis du vil oprette striber , rum strimler af tape enten horisontalt eller vertikalt til en anden ved hjælp af en plan for at sikre, at de er lige . Mal områder uden bånd i en farve , der er anderledes , men gratis . Denne form for projekt kan gøres på en eftermiddag .

Decoupage

Decoupage er en god mulighed for møbler med uinteressant eller beskadigede områder . Papirvarer , såsom silkepapir , noder , magasin -sider , kalender sider og avispapir tegneserier skabe sjove og anderledes decoupage design . Denne proces kræver en særlig lim til rådighed på kunst og håndværk detailhandlere , og du kan typisk gennemføre et decoupage projekt på en eftermiddag .

Tips

I de fleste tilfælde , er det langt billigere at omlakering en vintage møbel end at købe nye møbler . Garage salg , loppemarkeder , sparsommelighed butikker og donation centre såsom Goodwill og Frelsens Hær er gode steder at finde billige stykker, som blot har brug for lidt TLC .

farvehandlere og byggemarkeder sælger " afvises " malinger ved en brøkdel af prisen af frisk maling . Disse malinger typisk skyldes farver, der blandes , som ikke matche, hvad der oprindeligt var hensigten .

Anden Artikel

 • historie halogenlamper
 • hvordan man kan male vægge & loft
 • hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser
 • hvordan man kan male messing dørhåndtag
 • udsmykning til en tropisk tema
 • hvordan man designer et værelse i 3- d
 • cool skole badeværelse ideer
 • garageporten vindue stilarter
 • hvordan man finder et godt soveværelse maling
 • ideer til at skjule en vaskerum
 •