om kobber dræn

om kobber drænDen smukke rust farve en kobbervask kan give et badeværelse eller køkken med en varm og indbydende atmosfære . Der er mange typer af kobber dræn , og du bør evaluere de forskellige stilarter for at finde det mest hensigtsmæssige , der koordinerer med dit hjems indretning . Disse dræn kan variere i pris fra $ 200 til op på $ 2. 000. Kobber dræn kræver nogle vedligeholdelse og rutinemæssige omhyggelige med at sikre de sidste mange år fremover

Historie

Anvendelsen af kobber går tilbage mere end 10. 000 år, der placerer den blandt verdens første metal byggematerialer . Kobber dræn er primært fremstillet i Mexico , Indien og USA . De metoder, der anvendes i dag til at konstruere kobber synker tilbage hundreder af år . Hånd-hamrede kobber dræn blev foretaget århundreder siden , de fleste i Mexico . Nogle kobber dræn er stadig håndlavet på denne måde i dag , selv om andre moderne metoder er mere almindelige.

Typer

I dag , kobber dræn fås med enten glat eller hamret overflade . Hamrede overflader er ideelle til køkken brug , da de skjuler rifter og buler som følge af gryder og pander . Kobber dræn er også tilgængelige i stilarter kendt som under montering eller stuehus , der er dybest set en over mount vask . Huset stil har en stor læbe på forsiden for at hjælpe det til at passe som en over mount vask . Det er bedst til at vurdere den stil , du er på udkig efter at hjælpe med at koordinere med din indretning.

Finishes

Der er fire forskellige typer af fælles kobber finish . Dark røg og Rio Grande slutter tilbyde den dybeste farver , mens cafe naturlige er det letteste farve, kobber kommer ind Matte kobber tilbyder en glattere finish , mens en nikkel finish ligner rustfrit stål .

Care

Korrekt pleje vil sikre , at din kobbervask har en lang levetid . Kobber gradvist forværres til en varmere farve over tid , så brug ikke slibende rengøringsmidler eller stærke kemikalier , der kan mar overfladen . Desuden bør du ikke bruge en kobber renere på vasken , da disse rengøringsmidler kan mattere overfladen .

Forebyggende Vedligeholdelse

grundigt Tør vasken bækkenet og kobber afløb rene med en blød microfiber klud efter hver brug . Hvis stillestående vand forbliver på kobber i lang tid , kunne det plet eller skæmmer overfladen . Påfør en kobber voks fugemasse mindst tre eller fire gange om året for at hjælpe afvise vand fra vasken overflade . Påfør en lille mængde af denne voks med en blød klud og jævnt anvende det hele over vasken bækkenet , skyl og afløb .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner et badeværelse lys armatur
 • stencils & mønstre til vægge
 • hvordan man kan male mdf fodpaneler
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med chokolade farver
 • hvordan man kan dekorere en foyer tabel
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 • neutrale interiør maling farver
 • badeværelse loftsmaleri ideer
 • badeværelse armatur genbrug
 • spa vindue udsmykning idéer
 •