paneler ideer til hjemmet vægge

paneler ideer til hjemmet væggeDaglig brug af træpaneler kan spores tilbage til England i slutningen af det 16. århundrede . Den fugtige engelske landskab var smuk , men tilbøjelig til at hjem med kolde , fugtige vægge . Boligejere begyndte installere træplader til den nederste del af væggene , hvilket resulterer i tørretumbler , varmere værelser . Når panelerne selv begyndte at rådne , kunne de let blive erstattet af nye paneler . Paneler er stadig populær i hjem , selv om forskellige grunde . Paneler tilføjer rigdom og varme til vægge og hjælper sætte stemningen i et rum . Der er stilarter designet til at accent alle arkitektoniske former .

Beadboard

Beadboard , en omkostningseffektiv vægbeklædning , har historisk været anvendt i mindre vigtige rum i hjemmet , såsom soveværelser og køkkener . Det er en favorit vægbeklædning i sommerhuse , cementerer sit samarbejde med afslappede livsstil .

Traditionel

Det kaldes " traditionelle " med god grund . Første optræder i hjem i det 17. århundrede , har de traditionelle paneler blevet brugt i georgisk , Colonial , Federalist , dronning Anne og Shingle Style hjem . Den hævede panel design er blevet brugt af næsten alle store amerikanske designer i de sidste 300 år .

Modern

Minimalistisk lig moderne , når det kommer til vægpaneler . Det 20. århundredes moderne bevægelse produceret minimalistiske , næsten flush fly, der skaber en illusion af en, sammenhængende overflade . Varierende kornet orientering producerer karakteristiske geometriske mønstre . Moderne paneler er velegnet til indsamling rum , såsom mødelokaler og lobbyer . Det er perfekt til boligejere , der ønsker den varme af træ , men med en moderne følelse.

klassiske amerikanske

Classic American paneler hylder designet nyskabelser i det 19. og 20. århundrede . En underspillet , sofistikeret reaktion på udsmykkede stil victorianske design , Klassisk amerikansk pryder væggene i Shaker , Mission , håndværker og Prairie stil hjem . Den flade paneler af Classic American er mest almindeligt anvendt i indsamlingen rum i hjemmet , såsom stue , the og spisestue .

Sommerhus

Den hygge hjemmeindustri paneler gør det til det perfekte valg til mindre rum , såsom soveværelser , og et naturligt valg for samvær områder , såsom køkken eller alrum . Sommerhus paneler kombinerer to klassiske paneler typer , traditionel og beadboard . Denne kombination giver en afslappet stil , der ærer arkitektoniske stilarter fra slutningen af det 17. til det tidlige 20. århundrede .

Rustik

Rustik paneler kan spores tilbage til den engelske Arts and Crafts Movement . Da det 20. århundrede var født , blev amerikanerne tiltrukket af tanken om enkle, håndlavede paneler til at supplere deres Prairie , Mission og Shingle stil hjem . Rustikke træpaneler bruges i sommerhuse , hytter og kroer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan omforme en gammel badeværelse kabinet
 • badeværelse loftsmaleri ideer
 • hvordan du installerer glas hylder i et badeværelse
 • hvordan man kan male på badeværelset tæpper
 • lille mester badeværelse design ideer
 • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
 • aqua havgræs badeværelse ideer
 • hvordan man finder den rigtige badeværelse spejl
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • ideer til granit badeværelser
 •