vintage lampe stilarter

vintage lampe stilarterEn velplaceret lampe eller to kan ofte tjene som knudepunkter i et rum og tilføje en hel del til den samlede indretning . Til at krydre et værelse , der virker en smule kedelig , kan du investere i nogle vintage lamper . Gamle lampe stilarter varierer i stil og størrelse , men de indeholder alle en dejlig forandring fra lamperne til rådighed i dag . At tilføje nogle karakter til et rum , skal du blot vælge en lampe eller to fra en anden æra !

victorianske Lamper

Måske den mest elegante af vintage lampe stilarter , viktoriansk lamper varierer i størrelse og stil . Victorianske lamper var populære mellem 1840'erne og begyndelsen af 1900'erne , og er defineret ved deres udsmykkede udseende og ofte over -the-top blomstermotiver design . Mange Victorian lamper er afrundede , lanterne-lignende stilarter . Andre er udsmykkede kandelabre . Selvom de varierer i størrelse og stil , de fleste har en eller anden form af blomster er indbygget i designet . Victoriatidens lamper har en stor flair og tilføje et strejf af gammeldags glamour til ethvert rum .

Antikke Tiffany Lamper

Designet i midten af 1890'erne af Louis Comfort Tiffany og Thomas Edison , Tiffany lamper er stadig populær i dag . Den oprindelige Tiffany lamper er designet til at tilføje klasse og fine kunst til den amerikanske hjem , og er lavet af smukke , farverige glasmosaikker stykker . Den typiske antikke Tiffany lampe består af en tynd , bronze base fører til den farvede glasskærm . Selvom farveskemaer sortiment , er en Tiffany lampe meget karakteristisk med sine farvede glas look . Lamper kommer i en vifte af stilarter , og mange kan hænges fra loftet .

Mid-Century Lamper

For en nyere vintage look , så prøv en lampe fra midten af det 20. århundrede . Disse lamper er kendetegnet ved slanke linjer og et rum -alder føler , at der er minder fra 60'erne og 70'erne . Midten af århundredet lamper kommer i mange forskellige designs . For eksempel kan en midten af århundredet lampe blot være en afrundet , hvid bold på en høj base . Anden lygte kan have en høj , tynd bund og en UFO-lignende lampeskærmen , der dækker pæren . Et andet look er en kort base med en høj , cylindrisk lampeskærm . Til et spil værelse eller 60'erne stil stuen , så prøv denne stil af vintage lampe .

Anden Artikel

 • badeværelse makeover opdatering ideer
 • hvordan man kan male over lakerede møbler
 • hvordan du udskifter filteret på en spraytech g -10 xl pistol
 • hvordan man kan tænde en spisestue
 • hvordan man omlakering møbler med plastik skuffe fronter
 • DIY træ laminat
 • hvordan man kan re - streng en draperier stang
 • hvordan man designer en pejs væg
 • hvordan man laver en fodboldbane tæppe
 • hvordan man bruger klip ringe til gardiner
 •