DIY flydende hylder

DIY flydende hylderFlydende hylder synes at have nogen parenteser holde dem op . I virkeligheden er de forbundet til væggen med en træ bånd ( klampen ) , der er skruet på væggen , og derefter hylden er forbundet til væggen ved at montere over træ strip . Disse typer af hylder kan købes nyt , men en billigere ( og sjovere ) Alternativet er at lave din egen fra en gammel indvendig hule dør , og en 2- i -4 træ stud

Du skal bruge: .
Pencil .
Vaterpas .
Stud søg .
Motorsav .
Gamle indvendige døre .
2- af -4 stud .
3/4-inch brad negle .
Hammer .
Trælim .
2- af -2-tommer træ ( fyldstof blokke ) .
Målebånd .
Boremaskine .
1/4-inch diameter boret .
Lag skruer ( 1/4-inch diameter , 3 1 /2 inches lang ) .
1/8-inch diameter boret .
Set firkantet .
1-tomme Brad negle .
Brad sømpistolen .
Maling.
Pensel .


1 .
Mark vandrette linjer på din væg med en blyant ( brug et vaterpas ), hvor du ønsker at installere din flydende hylder . Ved hjælp af en stud Finder , placeringen af hvert stud langs de vandrette linjer mærket . Bestemme, hvor længe du vil hver hylde at være ( det område , hvor du ønsker at hænge på hylderne vil formentlig afgøre størrelsen på hylderne kan du installere ) .
2 .
Klip din inderdør længderetningen til den ønskede bredde , så ved hjælp af en magt ( en hylde bedrift DVD'er kan være 6 inches lang , en hylde til bøger kan være 8 inches lang ) . Hvis hylden skal være kortere end længden af døren , skære den ene ende ud og indsætte en filler blok af træ ( foranstaltning og tilskåret ) ved den åbne ende , brug trælim og 3/4-inch Brad negle på både sider til at holde det på plads .
3
Mål tykkelsen mellem de to sider ( lakeringer) af døren med et målebånd . klippe en 2- i -4 stud til den samme tykkelse . Også skåret det til den ønskede længde af hylden ( bortset fra de to udgangen fyldstof blokke ) . Skær 2- af -4 stud i halve, længderetningen , så der vil producere to klamper . Klamperne vil blive knyttet til væggen . Markér placeringen af muren nitter på klamper . Bor 1/4-inch-diameter huller i klamper på hvert stud sted . Også bore i hver væg hankat med en 1/8-inch borehoved (1 tomme dyb ) . Ved hjælp af en boremaskine , bolt klamper på væggen med forsinkelse skruer ( 3 1 /2 inches lang , 1/4-inch diameter ) .
4 .
Fjern alle bølgepap interiør af døren , på den side , der vil knytte til væggen ( skæres væk 2 inches i dybden ) . Prime og maling hylderne til din smag ved hjælp af en pensel . Når tørret , skubbe malet hylderne på klamper til at sikre, at de passer . Tag dem ud og anvende trælim til toppen af klamper , og inde nederste kant af hylderne . Skub hylderne tilbage på klamper , og placere et sæt firkant på hver hylde og mod væggen ( dette vil sikre , at hylderne er 90 grader i forhold til væggen ) .
5 .
Nail hver hylde til klamper ved hjælp af en Brad sømpistolen og 1- tommer Brad søm , der starter i midten af hver skrinlægge og arbejder ud mod hver ende ( mellemrum neglene 6 inches mellemrum) . Vent til limen at tørre før placere ting på hylderne .

gode råd og advarsler


 • Når hylderne er blevet installeret ( og tørret lim ) , er de svære at fjerne : vil du sandsynligvis nødt til at destruere hver hylde i færd med at fjerne det , så sørg for at placere dem i den rigtige placering , når du installerer dem .
 • Anden Artikel

 • hvordan man forbereder kældervægge til maling
 • hvordan man kan gøre terrazzogulve
 • hvordan man kan gering hjørne trimme
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 • typer af voile linned stof
 • model hjem udsmykning idéer
 • hvordan man laver en magnetiseret kridttavle kalender
 • hvordan man omlakering møbler med plastik skuffe fronter
 • Badeværelset væg fliser design ideer
 • udendørs maling tips
 •