hvordan de skal dække trapper med løvtræ

hvordan de skal dække trapper med løvtræTrapper er de forskellige etaper for store indgangspartier lavet af smukke brude og begejstret piger klædt på til deres første proms , samt småbørn klædt i deres pyjamas på vej i seng . Trapper kan virke lidt slidt og trist , især efter at du har installeret løvtræ på dine gulve . Det er på tide at fjerne denne falmet tæppe og dækker trapperne i hårdttræ til at matche gulvet. Denne installation er omhyggelige , men ikke svært . Omhyggelig måling og opmærksomhed for detaljer vil producere en smuk trappe .

Du skal bruge:
brækjern
. Hammer .
Handsker .
Skruetrækker .
Tænger .
Saw .
Lineal .
Kridtstreg .
Jigsaw .
Vakuum.
Hårdttræ .
Floor sømpistol .
Stair forkant .
Montagelim .
Murske .


1 .
Fjern gulvtæppet ved at trække det løs fra halsbarmen bånd og kassér . Træk polstringen løs fra trappetrin og riser kant . Lirke tack strimler op fra trappetrinoverflader ved at trykke på brækjern med en hammer . Bær handsker --- benene i halsen strip er skarpe og kan skære hænderne . Fjern eventuelle omstrejfende hæfteklammer , der forbliver i trappetrinoverflader med en lille straight-skruetrækker og tænger .
2 .
Trim den forreste kant ud trappetrinoverflader selv med riser . Mål fra under trappetrinoverflader flere steder , og overføre målingen til toppen af trappetrinoverflader . Tegn en streg på den øverste kant af trapper slidbane med en lige kant eller pop en kridtstreg . Måle hvert trappetrinoverflader ; afstanden fra riser kan variere
3
Indstil rundsaven til dybden af riser . . Brug en ny vinge til at undgå opsplitning af trappetrinoverflader . Skæres så langt som du kan med rundsaven , og derefter afslutte skæres med en stiksav . Derved undgår at beskadige væggene på hver kant af trappetrinoverflader . Støvsuge trapper til at fjerne alle savsmuld og andet affald .
4 .
Begynd nederst på trappen . Skær hårdttræ til længden af riser . Foranstaltning i flere forskellige områder --- trapper, som har været gældende i nogen tid har en tendens til at variere i den side til side målinger . Monter hårdttræ brikker på plads for at kontrollere, om korrekt pasform . Placer den nederste stykke af løvtræ på tværs af riser med rillen nedad. Nail gennem tungen del i trappe riser . Fortsæt, indtil riser er dækket , og toppen er selv med trappetrinoverflader . Face-søm sidste stykke hårdttræ tæt på toppen af trappetrinoverflader . Disse negle er beklædt med det trappe forkant.
5 .
Trim trappe nosing til at passe til side til side dimensioner trappetrinoverflader . Fastgør nosing til trappetrinoverflader med montagelim .
6 .
Klip stykker af hårdttræ for trappetrinoverflader på samme måde som riser . Brug fuld stykker til at dække trappetrinoverflader , og trim det sidste stykke til bredde hvis det er nødvendigt . Dry- fit for hårdttræ til at sikre en god pasform . Spred montagelim på slidbane med en tandspartel . Tryk på hårdttræ i montagelim begyndelsen på forkant . Nogle stilarter forkant mulighed for hårdttræ til at glide under nosing , og nogle er designet til at abut hårdttræ mod forkant.
7 .
Fortsæt op ad trappen , og supplerer de enkelte trin i samme måde , indtil nå toppen . Trim kanten af landing med støbning .

gode råd og advarsler


 • Mål hver riser og trappetrinoverflader omhyggeligt for at opnå en professionel installation .
 • Hardwood eller laminat skal være limet til trappetrin for at undgå bevægelse af hårdttræ .
 • Anden Artikel

 • hvordan man designer kolonner
 • hvordan man kan bevare friske blomster fra en begravelse
 • toscanske køkken backsplash ideer
 • værktøjer til at skære granit fliser
 • hvordan at designe din egen spisestue i 3d
 • hvordan man lydisoleret tingene
 • hvordan man kan male messing dørhåndtag
 • telt udsmykning idéer
 • hvordan man kan lægge mosaikflisegulv direkte på våd cement
 • enkle udsmykning idéer til dagligstuer
 •