hvordan man kan gøre foret fane øverst forhæng

hvordan man kan gøre foret fane øverst forhængGør gardiner til dit eget hjem kan være en enkel og billig måde at tilføje stil til ethvert rum uden at skulle betale en formue . Mens der er et vilkårligt antal gardin , swag , og Valance mønstre tilgængelige lige fra let til komplekse , kan du gøre foret fane øverst forhæng hurtigt og uden megen dygtighed . Ved udvælgelsen af stof til dine gardiner forsøger at finde mønstre og farver, som matcher din nuværende indretning for de bedste resultater , som du er færdig med udseendet på dit værelse

Du skal bruge: .
Målebånd
Mønstret eller fast stof .
Solid farve foring stof .
Saks.
Pins .
Symaskine .
Jern .
Koordinerende 2- tommer bånd .


1 .
Mål dit vindue længde og bredde . Til længden af dine gardiner vælge , hvor længe du vil have dem til at være i forhold til dit vindue størrelse og mål fra toppen af din gardinstang nedad . Tilføj en 1 1/2inches til måling at bestemme, hvor lang tid at klippe dit stof .
2 .
Bestem bredden af dine gardiner ved først at gange dit vindue bredde med 1 . 5 og derefter dividere dette tal med to . Tilføj 4 inches til målingen for at finde den bredde, du nødt til at skære fra dit stof til hver gardin panel .
3 .
Vælg et stof til at være din gardinstof og en supplerende fast til Deres foring stof . For hvert vindue du vil bruge to paneler af dine vigtigste stof og to paneler af dine foring stof . Klippe dine tekstiler i henhold til dine længde og bredde mål.
4 .
Pair op et panel hver af dine gardiner og din foring med højre side vender indad . Sy en 1/4-inch søm hele vejen rundt i kanten af din gardin paneler til at forbinde og gardiner til foring , men sørg for at efterlade en 1- fod hul unsewn og åbne langs den ene side af forhænget . Sy den anden forhænget panelet sammen efter samme fremgangsmåde .
5 .
Drej til hver gardin højre side ud gennem åbningen venstre i siden , og tryk på sømme flade at gøre kanterne sprøde . Fold sidekanter til bagsiden over foret med en tomme for at skabe en kant. Pin og sy sømmen 3/4-inch væk fra den foldede kant . Sy begge sider kanter og den nederste kant af hver gardin panel på denne måde .
6 .
Skær to 6- tommer strimler af 2 tommer brede bånd til hver fod med en bredde på dit færdige gardin paneler plus en ekstra strimmel . Læg dine strips til at køre lodret på bagsiden af din gardin afstand 4 inches mellemrum hele vejen på tværs af toppen .
7 .
Pin fanerne på plads og sy dem til forhænget ved øverst og nederst på hver strimmel med en 1/2-inch søm . Slip din gardinstang gennem hver bånd fane og juster gardiner som ønskede at gøre stoffet hænge jævnt langs stangen .

gode råd og advarsler


 • Brug takning saks kan hjælpe dig med at holde fanerne fra optrevling , men hvis du tror, at gardiner vil blive åbnet og lukket en masse så du ønsker måske at skære strimler til syv inches lang og sy en 1/2-inch søm i begge ender , før du monterer dem på bagsiden af din gardin .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med chokolade farver
 • traditionel gård udsmykning
 • gode ideer til farven på en piges værelse
 • hvordan man kan købe persiske tæppe
 • paneler ideer til hjemmet vægge
 • hvordan man lakering træstole
 • gæstebadeværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan måle beaded gardiner
 • hvordan man slår en garage i et legerum for børn
 • hvordan man opbygger en japansk papir gulvlampe
 •