ideer til et køkken makeover

ideer til et køkken makeoverKøkken makeovers tendens til ikke at være billig , men pengene kan være meget godt ud . Hvis du bruger en masse tid i køkkenet , vil du komme til at værdsætte eventuelle ekstra penge, som du har brugt på at gøre dit køkken mere effektiv og mere æstetisk tiltalende .

Island

En ø er altid et nyttigt supplement til et køkken . Hvis du har plads , investere i en ø , der er opdelt i zoner for at imødekomme forskellige behov . Kig efter en ø med en brændeovn , der under køkkenbordet , så du kan kigge ned i gryden , antyder, at " The Complete Home Style Bog . " Køkkenbordet Området skal også være lav , så du nemt kan deltage i bagning aktiviteter såsom rullende dejen . Endelig finder en køkkenø med en serveringsområde , hvor du kan hvile plader .

Kridttavle Paint

En billig endnu nyttige køkken makeover Ideen er at male dit køkkenskab døre med tavlen maling . Denne maling går lige op på overfladen og bliver denne overflade til en opslagstavle . Få et stykke kridt til at skrive ned , hvad du har brug for og du vil reducere antallet af gange du kommer hjem fra købmanden , der har glemt, at en vare, du virkelig havde brug for .

Lys

Køkken belysning ofte undlader at gøre jobbet det burde. Hvis du stadig har at gøre med kun en overhead fluorescerende armatur , dit køkken makeover bør indeholde en fuld-skala lysdesign remake , efter " Alt og køkkenvasken . "Installér opgave belysning i form af pendel lamper, som hænger ned og giver dig en chance for at se , hvad det er du er madlavning . I en mindre køkken , vil spore lys giver dig mulighed for at lede belysning til det sted , hvor du har brug for det .

Apparater

" hjem i dag og i morgen "antyder , at et køkken makeover kan betyde at komme væk fra den traditionelle ideer af apparater . Snarere end en konventionel ovn , skal du installere en varmluftovn , der vil belønne dig med mere jævnt fordelt varme . Hvis Du har i øjeblikket en elektrisk vifte , konvertere til gas . En gasovn vil lade dig styre mængden af varme , du bruger mere effektivt .

Going Retro

" Creative Spaces " giver en række anbefalinger for at give dit køkken et retro- makeover . Hot pink med striber giver dig en psykedelisk rejse tilbage til 1960'erne . Formica tællere , en pistacie grøn farveskema og masser af krom vil give dit køkken en 1950'erne føler lige ud af " Ozzie og Harriet . " En anden måde at få dit køkken tilbage til de glade dage i Fonz er ved at tilføje et hul i en væg , en gammeldags sort roterende telefon og spinding diner-stil bar bænke .

Anden Artikel

 • mobile home maling farver
 • professionelle hjem udsmykning id¦er
 • DIY gardin rumdeler
 • hvordan man opbygger en rumdeler for DIY
 • hvordan man kan male dyreprint på møbler
 • badeværelse walk -in flisebelagt bad ideer
 • headboard foto ideer
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 • badeværelse loftsmaleri ideer
 • hvordan man kan male dør jambs
 •