skifer flise håndværk projekter

skifer flise håndværk projekterSkifer er en bjergart, der har været brugt til at skabe flise gulve og afdækninger til flere hundrede år . Hvis du udskifter dit gulv eller tag , kan dette efterlade dig med en stor ekstra skifer fliser hængende rundt . I stedet for at smide disse smukke stykker rock væk , er der flere håndværk projekter, som du kan udfylde med fliser . Hvis disse fliser har været udsat for vind og vejr i mange år , så sørg for at rengøre dem , før du håndterer dem for det håndværk projekter .

Decoupage

Decoupage er udlæg af papir elementer såsom fotos , grafik og magasin udskæringer til træ , metal , sten eller andre overflader . Decoupage projekter kræver en speciel lim ( f. eks Modge Podge ) eller en kombination af lim og vand ( typisk 3 /4 lim og 1 /4 vand ) . Find en indsamling af papir elementer, som du gerne vil knytte til din skifer flise . Hvis du bruger et foto , er det bedst at vedlægge en kopi af billedet til flisen , da decoupage processen er helt permanent . Du kan også bruge andre papirvarer , såsom indpakningspapir , avis og tapet udskrifter på skifer fliser . Brug en skum pensel til at anvende papir til den flise , skal du trykke på og holde i et par sekunder og lad det tørre . Du kan tilføje nogle polyurethan at gøre papiret og fliser ser skinnende og polerede .

Bordskåner

En trefod er en enhed, der kan bruges til at beskytte dine gulve fra møbler eller som en varmeplade til retter at beskytte dine tabeller . Alt hvad du behøver for dette projekt er at købe selvklæbende pads til at sætte på de fire ender hver flise . Finde så mange forskellige nuancer af skifer fliser , som du kan, som flere forskellige farver vil gøre dine tabeller levende med farve . Disse fliser kan dekoreres , som du vil , men du skal huske på, at de bordskånere anvendes til varme plader vil modtage en masse temperatur slitage og det kan skade dit design .

Velkommen Opret

En af den mest professionelle måder at skabe et positivt tegn fra en skifer flise indebærer ætsning din velkomst direkte ind i flisen . Da de fleste mennesker ikke har adgang til ætsning udstyr, kan du gøre lige så godt ved at male din velkomst på flisen . Opret en omfattende design ved at male dyr , planter eller symboler , der relaterer til dig og din familie rundt i kanterne . I centrum, bruge en stencil til at male en stor velkomst i midten . Du kan også bruge dette projekt til at oprette en adresse tegn . Hvis man skifer flise ikke er stort nok, kan du altid have tegnet spænde over to eller flere brikker tilsluttes via kabel eller snor .

mærkater og applikationer

Hvis du opretter et håndværk projekt for yngre og uerfarne Crafters , du måtte ønske at tilføje klistermærker og applikationer til en skifer flise . Disse elementer kommer i mange forskellige temaer , og de er lidt ligesom at tilføje klistermærker på et stykke papir . Yngre børn vil nyde at komme til at arbejde med materialet , men sørg for kun at give dem fliser , der ikke har skarpe kanter . Forklare dem, at de skal være forsigtige med fliserne for at undgå at bryde dem .

Anden Artikel

 • silkepapir væg behandling
 • hvordan man kan arrangere vindue tørklæde behandlinger
 • maling og udsmykning id¦er til en køkken & spisestue
 • hvordan man kan sætte vægmalerier på en væg ved hjælp af pulverprodukter lim
 • nem møbler lakering ideer
 • moderne backsplash ideer
 • om kobber dræn
 • hvordan man designer et værelse i 3- d
 • bruser og badekar ideer til et lille badeværelse
 • hvordan du gør din egen 1 / 4 cirkel vindue , der dækker
 •