unikke køkken backsplash ideer

unikke køkken backsplash ideerKøkkenet er hjertet i hjemmet . Ikke alene er måltider tilberedes og spises i køkkenet , men det er også et centralt knudepunkt for familiesammenkomster . Dekorere denne plads til at gøre det afspejler din smag . Et område , som du kan vise din stil er backsplash . Overvej flere ideer at individualisere det og gøre det unikt .

Tin Fliser

typisk brugt til at dekorere lofter , tin fliser er også et ideelt materiale til brug som en backsplash i dit køkken . Disse fliser kommer i mange forskellige farver-herunder bronze , guld , krom , rustfrit stål , eller hvis du har en farve præference , male dem til at opfylde det udseende, du ønsker . En vifte af stilarter er trykt på disse fliser-for eksempel , art deco , victorianske og moderne elementer . Fliser behøver ikke nødvendigvis at være lavet af tin . der er laminat kolleger , som nøje efterligner udseendet af ægte tin fliser og er mere økonomisk venlig

Kridttavle

Opret en backsplash , at du og medlemmerne af din husstand kan skrive på med tavlen maling . At anvende denne maling , skal du starte med en glat , ren overflade . Brug selv penselstrøg , og sørg for at malingen går på glat . Når malingen er tør , tage et stykke kridt og gnid det over overfladen af malingen , så den sidde i et par minutter før du sletter den, som hjælper med at forberede overfladen for at skrive og sikrer , at hvad du skriver på malingen ikke efterlader en permanent indtryk . Når du er færdig , skal du bruge backsplash at skrive noter , lister og opskrifter på .

Seashells

Bring stranden ind i dit køkken med dette kreative backsplash . Hvis du bor nær stranden , samle en samling af stjerner og skaldyr . Hvis du ikke bor i nærheden af stranden , købe disse varer fra et fartøj butik , sammen med glas sten . Påfør beton til væggene . Mens de konkrete stadig er våd , skal du trykke på skaller , stjerne fisk og glas sten ind i væggene. Når betonen er tør , forsegle det med en vandbaseret fugemasse . Du vil blive ført væk til stranden hver gang du ser på denne backsplash .

genbrugsmaterialer

Go " grønne " i dit køkken med en backsplash lavet af genbrugsmaterialer . Saml en række forskellige farvet glas flasker eller besøge en sparsommelighed butik , og købe gamle plader og keramik . Anbring det materiale, du har valgt ind i en gammel pudebetræk og luk det . Ved hjælp af en gummihammer , blidt knuse de materialer inde i pudebetræk . Sørg for at bære beskyttelsesbriller og handsker . Processen med at skabe den backsplash ligner Seashell backsplash . Påfør beton til væggene . Anbringe skår i beton , mens den stadig er våd. Når betonen er tør , forsegle det med en vandbaseret fugemasse .

Anden Artikel

 • boligindretning & maling
 • hvordan man kan gøre små soveværelser synes større
 • oplysninger om cellulære nuancer
 • hvordan man kan rense en antik uld tæppe
 • møbeldesign stilarter
 • land badeværelse ideer med brusere
 • hvordan man montere lysstofrør
 • nem møbler lakering ideer
 • spa vindue udsmykning idéer
 • skræddersyet vindue behandlinger
 •