værktøjer til at male vægge

værktøjer til at male væggeDe redskaber, der kræves for at male en væg vil variere betydeligt afhængig af hvor meget forberedelse er nødvendig . Et tidligere malet mur holdes i god stand kræver langt mindre prepping og ekstra værktøjer end maleri en mur øjeblikket er omfattet af tapet . Selv om vejrforholdene ikke er så vigtige, når maleriet en indervæg , huske på, at malingen tørrer mere ensartet , når den indendørs luftfugtighed er mildt . Du bør altid sørge for at du har en ordentlig ventilation , når maleriet indendørs .

Meldug Remover

Forsøg ikke blot at male over en meldug plet i håb om at gøre det forsvinde . Du kan skille dig af grimme plet midlertidigt , men det vil i sidste ende tilbage . " Home Improvement 1-2-3 " anbefaler at bruge en svamp dyppet i en blanding af tre dele vand til en del skimmel-fjernelse blegemiddel til rengøring meldug pletter . Efter skylning , behandles med trinatriumphosphat ( TSP ) , før maleriet en væg med sådan en plet .

Prep Værktøjer

Forberedelse en mur for at male vil kræve værktøjer , der ikke alle har brug for i enhver situation . Damp strippere lette processen eller fjerne store mængder af tapet . Caulk kan være nødvendig for at reparere revner i nogle vægge . En varmepistol kan hjælpe med at fjerne revner maling fra trævægge . Sandpapir kan være nødvendigt for reparation af en mur til en ordentlig tilstand , før du anvender maling .

Pensler

Ifølge " Ortho 's Home Improvement Encyclopedia ", pensler med split-ende børster gøre et bedre stykke arbejde for at holde maling end andre typer pensler . Dette giver mulighed for finere streger . Kig efter børster med lange børster af samme længde . Kvalitet børster kan tabe et par børster efter den første ansøgning , men dette tab vil ikke fortsætte gennem livet af børsten .

Rollers

" The Complete Book of Home Improvement " udtaler, at mini-ruller , der er tilgængelige for træværk ikke giver en finish som æstetisk tiltalende som der er opnået med en pensel . Store ruller fremstillet af ren fåreskind eller syntetisk fåreskind kan få en stor opgave udført hurtigere end en pensel , men sørg for at vælge en ærme for rullen , der bedst passer til tekstur af muren er dækket .

Sprayer

Sprøjter effektivt kan dække store områder hurtigere end pensler eller ruller , men de kan være farlige for den uerfarne . Ifølge " Reader 's Digest nyt komplet Gør-det- selv manual , " en airless sprøjte kan faktisk injicere male gennem huden og ind i kroppen , som kræver en tur på skadestuen . Følg altid retningslinjer for sikkerhed når du bruger en maling sprøjte .

Drop Klud

Et stof dråbe klud kan være at foretrække at en plastik klæde , fordi du kan vaske det og genbruge det . Hvis du har planer om male flere vægge inde i dit hus , kan du overveje at investere i stof til at lægge ud langs væggen , som du maler . En anden fordel ved at bruge stoffet er , at det ikke er så glat som plastic .

Special Effects Værktøjer

Special værktøjer er til rådighed for dem, der søger at skabe visse særlige maleri effekter . Et redskab kendt som en rocker vil låne maling job en træ korn mønster . En lignende post, kaldet en kam kan skabe stoflighed linjer af varierende bredde . En punktering børste giver en fløjlsagtig tekstur til lakering , mens en svamp kan bruges til at skabe cloud-lignende effekter .

Anden Artikel

 • hvordan man kan udføre fejlfinding på en skyscan atomur
 • hvordan man kan købe mini blinds til dit hjem
 • hvordan man kan forbedre en lille trappe
 • hvordan man kan rense fuger på grund af farveændring
 • de gennemsnitlige omkostninger flise gulve
 • DIY : vindue privatliv
 • hvordan man kan male på badeværelset tæpper
 • hvordan man kan rense en hvid tæppe
 • moderne backsplash ideer
 • instruktioner til at sy trim på en pude
 •