hvælvede loft maleri ideer

hvælvede loft maleri ideerhvælvede lofter kan tilføje en luftig rummelig følelse til et værelse i dit hjem . Svarende til en katedral loft , hvælvede lofter følge en buet pitch til et midtpunkt i loftet . I modsætning til katedral lofter , ofte hvælvede lofter indeholde kurver eller buer i stedet for blot at følge den linje af taget . Mens nogle mennesker vælger bare at holde med den standard hvide maling job for hvælvede lofter , eksperimentere med maling farver og mønstre kan tilføje stil til en ellers almindelig plads .

supplere Wall Color

Selvom mange malere bruge hvide lofter mod farvede vægge , en hvælvet loft malet i en farve supplement til væggen kan tilføje en dramatisk effekt , mens på samme tid nedtrapning størrelsen af det rum, der gøre det føler sig bedre tilpas . En farve hjul kan påvise komplementære farver , men typisk kombinationer omfatter svagt gule vægge med en lyseblå hvælvet loft , støvede lilla vægge med en lys grøn loft eller grøn-blå vægge med en rød loft . Komplementære farver repræsenterer modsætninger , så effekten af at have alle væggene og et stort loft malet i modsatte farver er dramatisk og hvis det ikke gjort det godt , overvældende . Undgå at gøre både vægge og lofter i mørke nuancer , holder til to lys nuancer eller en mørk og en lys nuance

Ramme Mal med Crown Molding

Installer kroneformen rundt i hele rummet , hvor den skrå af loftet begynder . Vælg tre farver til det rum, enten forskellige nuancer af samme farve familie ( ligesom midnatsblå , himmel blå og lysegrå ) eller tre farver i samme farve familie eller tema (som salvie grøn , brun og bleg gul for jordfarver ) . Male væggene under støbning i en af de tre farver, støbning og alle værelse trim i en anden og det hvælvede loft over støbning i den sidste farve . En mørkere farve på loftet nedsætter rummelighed i rummet og gør det føles hyggeligere .

Central Matching

Nogle hvælvede lofter omfatter en indre del i form af en kuppel eller et rektangel , som adskiller sig fra resten af hældningen . Bære farven på væggene i den midterste sektion ved at male det samme farve . Lad den skrå del af loftet en hvid eller neutral farve til rammen den centrale brik . Nogle mennesker også male mønstre eller endog kalkmalerier i midtersektionen . For eksempel, hvis centret kuplen er blå maling gule stjerner eller måner til et element af mystik og romantik i et køkken eller soveværelse .

Anden Artikel

 • neutrale interiør maling farver
 • hvordan man kan male indendørs betongulve
 • hvordan man kan dekorere en drengs værelse med tog
 • hvordan man kan male vægge & loft
 • hvordan man kan gøre skjulte fane gardiner
 • nem møbler lakering ideer
 • typer af breakast værelse glasdøre
 • hvordan man kan tørre lilje blomster
 • condo møbler ideer
 • hvordan man kan hænge en lampeskærm
 •