hvordan man kan male et soveværelse grå

hvordan man kan male et soveværelse gråGray er en eklektisk og smuk farve til soveværelset vægge , og afhængig af resten af din indretning kan det være funky eller sofistikeret. Hvis du ønsker at male dit soveværelse grå , lære nogle nemme tips og skridt til at gøre det , for at give dit soveværelse en chic stil og en sjov kig

Du skal bruge: .
Gray farveprøver
Grå maling .
Primer .
Maler tape .
Paint bakke .
Roller malerpensel .
2- tommer børste .


1 .
Vælg en nuance af grå , du kan lide , afhængig af din indretning og farvevalg . Hvis du har et lille værelse , stick med en lysere nuance af grå , da mørke nuancer kan gøre små rum endnu mindre . De fleste grå går generelt godt med kølige toner , så du måske ønsker at fokusere din farveskema på det. Hvis du har varme toner for resten af din indretning , stick med en grå , der har varme orange eller røde nuancer til det .
2 .
Grab et par farveprøver og tage dem med hjem for at sammenligne mod din væg . Nogle butikker tilbyder endda små , billige , prøve dåser maling , så du kan faktisk se farven tørret på din væg . Når du har besluttet om den nøjagtige grå , du vil gå tilbage til din hardware butik og købe en stor dåse af det .
3 .
Flyt alle møbler og vægtæpper fra dit soveværelse . Anvende malerens tape til alle grænser , lyskontakter og stik på dit værelse . Dette vil forhindre malingen ikke sprøjter på grænser og loft . Også lægge en stor presenning til at dække dit soveværelse gulvet og forhindre tæppe eller trægulv pletter .
4 .
Hæld primer i en maling bakke og male alle fire vægge med primer med rulle pensel . Vask rulle børste straks efter brug, hvis du ønsker at bruge , hvis at male dine vægge grå senere . Genbrug af en pensel er en effektiv måde at hjælpe dig med at spare en lille smule penge i løbet af den fornyede udsmykning proces . Tillad primeren tørre , omkring otte timer for latex primer og mindst en dag for olie primer .
5 .
Hæld grå maling ind i din bakke og begynde at male vægge med en rullende pensel . Du ønsker at male de fleste af dine vægge så der er ca en halv fod af plads nøgne lige ved trim . Selvom du har tapede dine trimmer og grænser , en rullende pensel er sværere at styre i disse områder , så du vil bruge en anden pensel senere .
6 .
Brug en lille , to-tommers bred børste og gå rundt i hele rummet male vægge op til trim og grænser . En mindre børste er lettere at styre i disse stramme pletter . Hvis du eller anden måde skulle få maling på grænser eller trim , har en varm vaskeklud klar til at tørre det væk med det samme , før det går ned.
7 .
Vent omkring fire til seks timer for maling til tør og beslutte , om du kan lide skygge og farve . Hvis du stadig vil have det lidt mørkere , skal du gentage disse trin for at se , om en ekstra lag vil give dig den ønskede effekt . Igen vente på andet lag til tørre . Når du har nået den ønskede skygge og malingen er tørret , fjernes alle maler 's tape og flytte møbler tilbage i rummet . Nu nyde din nymalet grå soveværelse vægge .

gode råd og advarsler


 • At give en god accent farve , kan du male trim og grænser en neutral off-white farve som lys grålig blå , eller endda sort for en mere dramatisk look .
 • Du langstrakt et rum med lavt til loftet , så prøv maleri lille centimeter-brede striber lodret over grå vægge . Gør striber omkring fem til seks centimeter fra hinanden og bruge malerens tape på vægge for at skabe endnu linier .
 • For en natursten effekt , maling mure grå , så brug en lidt lysere grå , eller beige , og en svamp børste og svamp farve sporadisk over din grå vægge .
 • For et funky look , par grå vægge med cool juvel -tonet farver som lime grøn , magenta og rige lilla . For en mere klassisk look , inkorporere sprøde hvide , lys blå, og slukker hvide .
 • Anden Artikel

 • hvordan man designer en 20x20 soveværelse
 • hvordan man bruger dyvel stænger
 • hvordan man kan købe persiske tæppe
 • teenage soveværelse tips
 • ideer til at skjule en vaskerum
 • instruktioner til gardiner
 • antik træ trim
 • oplysninger om hårdt træ
 • ideer til stol rælingsprofil
 • metal halogen typer
 •