ideer til et badeværelse brusebad

ideer til et badeværelse brusebadBadeværelse brusere er nu mere omfattende , end de nogensinde har været . Mulighed for at vælge fra en bred vifte af materialer , inventar og stilarter giver dig mulighed for at tilpasse dit brusebad perfekt . Uanset om du ønsker en enkel , no- problemfri bruseoplevelse eller en detaljeret , spa-lignende indstilling , kan du oprette det fra bunden .

Materiale

En af de hårdeste beslutninger i at skabe et brusebad er at beslutte , hvilken type af materiale at bruge, fordi der er så mange på markedet , såsom keramik , glas , marmor og granit . Glas og keramiske fliser er ideelle til forsimplede bruser og marmor og granit er fremragende for en mere luksuriøse omgivelser . De fleste af disse materialer er tilgængelige i en række af fliser størrelser , men du kan også vælge at bruge en enkelt plade af marmor eller granit . Installationen for at sætte et enkelt stykke marmor eller granit i et brusebad er nemmere end at placere fliser , men dyrere .

Et andet valg , du har , når du bruger disse materialer i en bruser , er farve . Menneskeskabte fliser som keramik og glas fås i enhver tænkelig farve , men marmor og granit fliser er mere begrænsede . Hvis du vil have din brusevægge en enkelt farve uden selv små specs i andre kulører , skal du vælge menneskeskabte fliser , fordi marmor og granit har forskellige , lidt synlig farvetoner hele vejen igennem.

Fixtures

brusearmaturer har udviklet sig over en enkle brusehoved , og du kan tilføje armaturer med andre formål . Beslutter , hvor du ønsker dit brusehoved er det første skridt . Du kan vælge en, der er installeret i bruseren væggen , eller på bruseren loftet for at skabe en regn effekt . Dine valg til håndtag omfatter en knap til varme og en for kold , en enkelt knop til at styre både vand- temperaturer eller en digitaliseret vandkontrol .

Forbedring dit brusebad er enkel med en dampgenerator . Dette system bliver varmt vand til damp , så dit brusebad fordobler som en sauna . Hvis du vælger denne mulighed , skal du opbygge en næsten fuldt bruseniche system, så minimal damp undslipper .

Style

Du kan konstruere et brusebad i næsten enhver stil og form . En enkelt stall enhed giver en enkel , men elegant badeområde mens en åbent område med en mur divider og en indgang på begge sider er en omfattende valg , der kan rumme mere end en badegæst . Dette større design er ideelt til at installere en bred vifte af vand inventar til at skabe en komplet spa-lignende tilbagetog .

Anden Artikel

 • hvordan man kan montere et spejl bag en dør
 • hvordan man kan ændre en gårdhave lys armatur
 • hvordan man kan flise på terrazzo
 • hvordan man kan gøre linoleum område tæpper
 • hvordan man kan gøre dramatiske gardiner med taft
 • hvordan man montere lysstofrør
 • hvordan man vælger en udvendig dør
 • cute teen soveværelse ideer
 • hvordan man skaber dekoratør soveværelser
 • hippie udsmykning stilarter
 •