ideer til udsmykning et kid ’s motorcykel soveværelse

ideer til udsmykning et kid ’s motorcykel soveværelseMotorcykler er sådan et populært tema for soveværelser , som du kan finde sengetøj og tilbehør trykt i motorcykel mønstre , der vil glæde børn fra deres spædbarn år , indtil de er klar til at forlade for college . Der er motorcykel krybbe tæpper , motorcykel legetøj og motorcykel plakater til rådighed i mange butikker og online forhandlere . Overvej af dit barns alder , så har nogle sjove trække på samme hammel en motorcykel-tema soveværelse .

Bedding

Det er som regel nemmest at starte med sengetøj og bygge resten af rummet-maling , tæpper og tilbehør-omkring farverne i seng . Infant tæpper , dyner , dyner og dynebetræk er til rådighed, og nogle populære mærker af motorcykler tilbyder endda deres egne mærkevarer linje af disse poster . Hvis du ikke ønsker at købe varer med et bestemt mærke logo , kan du overveje at gå med en solid farve seng dække i et metallisk grå , rød eller orange , som vil koordinere godt med den sorte og krom farver er forbundet med motorcykler .

Vægge

Hvis du vil beholde vægdekorationer på et minimum , men stadig skabe en levende rum , splash stærke farver på væggene , der koordinerer med din seng . En anden mulighed er at holde vægfarver neutrale , hvide eller lysegrå , og giver rummet nogle pizazz med grænser eller vægudsmykning . Tapet grænser , decals og vægmalerier alle kommer i motorcykel temaer . Hvis du har en kunstnerisk streak , designe din egen væg kunst . Overvej male en motorcykel , nogle vejmarkeringer , vejskilte eller motorcykel gear lige på væggen .

Legetøj

Hvis du har et barn , der foretrækker motorcykler til Gyngeheste , det er ikke et problem . Motorcykel-formet rockere findes for både piger og drenge . Installer en reol til at fremvise en samling af legetøj motorcykler . Du kan holde møbler billig ved hjælp af krom og stål reoler-det metalliske skær med at bidrage til motorcykel temaet

tæpper

Throw tæpper kan føje til temaet også. Du kan finde tæpper med en motorcykel dekoration på dem , eller du kan købe et tæppe trykt med en køreplan , som børnene kan " køre " deres legetøj motorcykler på .

Tilbehør

Der er motorcykel-tema loft fans , lamper , ure og endda lysekrone vedhæng . Du kan finde trafik-tegn pyntepuder , motorcykel plakater , motorcykel lyskontakt dækker og endda vækst diagrammer dekoreret med flammer . Gå til en hobby butik eller en butik , der sælger fast motorcykler og tilbehør til inspiration , og lad din fantasi løbe vild .

Anden Artikel

 • fransk stue ideer
 • typer af Baseboard støbning
 • ideer til et skab i en børneværelset
 • badeværelse armatur genbrug
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 • hvordan man kan male en betonklods væg
 • rustikke kælder ideer
 • ideer til en børn ’ astronaut værelse design
 • kork vs linoleum
 • traditionel kolonistil udsmykning
 •