kreative hjem udsmykning projekter

kreative hjem udsmykning projekterHvis du ønsker at få kreativ med en boligindretning projekt , bør du regne med at bruge nogle alvorlige penge . Medmindre , det er , du ønsker at få kreativ uden at hengive sig til din likvide midler . Kreativitet i boligindretning betyder, at du kan skære hjørner eller du kan gå ud med en åben checkhæfte . Den type af kreativitet , du ønsker dig til at vise , er op til dig .

Memory Wall

" rhus Under $ 100 " tilbyder en ide til kreativt dekorere en væg inde i dit hjem ved at omdanne den til et minde væg . Alle kan placere et par billeder i en ramme , men det tager nogle kreativitet og visioner til at tage stakken af fotografier og gøre dem til historien om dit liv . . hidtil . Gøre mere end blot en erindring mur ved at dekorere med fotografier til at fortælle historien om , hvordan du har mødt , faldt i kærlighed , var børn , gik i skole og fik jobbet af dine drømme , blev en sportsstjerne . Historien er din til at fortælle .

imiteret læder Paint

En kreativ maling job , der kan blive en udsmykning projekt består i at stille din maling ligne læder . Flere måder er at give en malet væg en læder effekt . De mest almindelige indebærer klappede den våde maling med en fugtig vaskeskind klud . En ujævnhederne børste kan også oprette en læderagtig ud, når du slyng den over maling og løft det op på hvert slag . Hoved til en maling butik , og du kan finde nogle kits , som gør det nemt at leatherize din maling job .

Checkerboard Pejs

Sort og hvid skakternet fliser er en fælles udsmykning valg i køkkener , men hvis du har en pejs , kan du virkelig gøre en erklæring med dette slående udseende . Flyt skakternede fliser eller linoleum ud af køkkenet og ned på gulvet i rummet , hvor din pejs er placeret . Derpå tilsættes den smule wow-faktor ved at bruge sort og hvid skakternet flise til at dekorere omkring din pejs . Fuldføre jobbet ved at skitsere de store fliser med meget mindre skakternet fliser . Dette er en ideel udsmykning job for fans af auto racing eller ska musik .

Lampeskærme

" lamper "antyder , at kreativitet kan være så enkel og økonomisk overkommelig som at skifte en lys nuance . Belysning fra din lampe er bestemt af formen og farven på skyggen . Overveje at investere i en lysere farvet lampe, der kaster lys opad , hvis du i øjeblikket har mørke skygger , som guider lyset nedad . Hvis du ønsker lys skal være jævnt fordelt , investere i creme-farvet nuancer med lige åbninger i toppen af bunden .

Anden Artikel

 • master badeværelse tilføjelser ideer & planer
 • værelse ideer til en pige
 • kreative hjem udsmykning projekter
 • hjemmelavet trægulv
 • ideer til at designe børneværelser
 • shabby chic Indretningstips
 • reoler ideer til børneværelset
 • pejs interiør design ideer
 • headboard foto ideer
 • Hurricane ideer
 •