typer af breakast værelse glasdøre

typer af breakast værelse glasdøreNogle boliger har en lille , smuk plads i nærheden af køkkenet kaldes " morgenmadslokale . " Dette værelse typisk støder op til køkkenet , spisestuen eller alrum , og det er beregnet til at blive en stille , privat sted at nyde morgenmaden . For at få ekstra beskyttelse af privatlivets fred og ensomhed , vælger folk at installere en dør mellem morgenmad værelse og dets tilstødende rum. En række af smukke morgenmadssal glasdøre kan anvendes til dette formål .

glasskydedøre

For en enkelt og moderne look , skal du installere en glasdør i morgenmadsrestauranten . Disse døre har en enkelt rude af glas omgivet inden for en tynd træramme . Når lukket, glasdør blot ligner en stor glasrude . Når døren åbnes, glider jævnt langs en vandret skinne . Disse døre er diskret og er perfekte til morgenmad værelser med meget lidt plads , da de ikke kræver den samme mængde plads en regelmæssig hængslet dør ville kræve .

Afhængig af din smag , kan du bruge forskellige typer af glas . Planglas giver dig mulighed for at se klart selvom døren . For en mere kompleks look , kan du bruge en specialitet glas , såsom skrå , ætset eller sandblæst . Disse typer af glasdøre kan være dyrere , men de giver et ekstra element af stil til både morgenmad og det lokale det tilsluttes . Selvom du vil være i stand til at se basale former og farver gennem disse glasdøre , vil du ikke være i stand til at se klart igennem dem .

franske døre

franske døre bruge flere pladser af glas i hver dør . Træ sprosser adskille hver stykke glas . Det vil typisk skaber et behageligt geometriske design på døren . Traditionelle franske døre udstyret med to hængslede døre , der kan åbnes enten ind i rummet eller ud den modsatte vej . Før du installerer disse døre , sikre , at du har nok plads til at åbne dørene helt . Hvis pladsen er begrænset , overveje at installere bi-fold franske døre . Disse døre udstyret med de samme klassiske elegance som traditionelle franske døre . Men hver dør hængsler og folder i midten. Som en følge heraf kræver denne type dør langt mindre plads til at åbne .

Glas Swing Døre

Selvom glasskydedøre og franske døre effektivt kløft værelser og give personlige oplysninger, de stadig tilbyde en følelse af samhørighed mellem morgenmadslokale og dens tilstødende rum. Hvis du foretrækker en mere lukket morgenmad plads , overveje at installere en traditionel glas swing dør. Når disse døre er lukket , de helt lukke de to værelser fra hinanden . Brug en tekstureret eller sandblæst glas for at skabe mere privatliv . Eller , for en omfattende look , overveje at bruge en farverig farvede glas design . Hvis farvede glas anvendes , sikre, at de farver, du vælger koordinere med de farver i morgenmadslokalet og det tilstødende rum.

Anden Artikel

 • ideer til maling en teenage drengs soveværelse
 • sommerhus møbler stilarter
 • hvordan du fjerner en gammel mur grænse
 • hvordan man kan male en rød mur hvid
 • hvordan man glasur og bejdse frysere
 • hvordan man kan gøre tinkerbell dresser skuffer
 • hvordan man kan købe persiske tæppe
 • reoler ideer til børneværelset
 • fransk indretning idéer
 • hvordan man kan ændre en gårdhave lys armatur
 •