fordelene ved modulopbyggede boliger

fordelene ved modulopbyggede boligerModulopbygget boligbyggeri sker ved at bruge moduler eller komponenter fremstillet i fabrikker og samles på stedet . I modsætning til mobile homes , har modulær bolig permanente fonde. Moduler fremstillet i et kontrolleret fabriksindstilling har vist sig at have højere kvalitet og effektivitet i forhold til site- bygget mursten og mørtel bygninger . Modulopbygning har flere fordele i forhold til on- site konstruktioner .

Styrke og holdbarhed

Materiale brugt i opdigte moduler skal svare til industrien standarder og kvalitetskontrol . De materielle behov for at modstå transport til det sted i bygningen . Producenter anvender state -of-the- art udstyr og banebrydende byggeteknik i opdigte moduler inden for en fabrik for at gøre dem vejrbestandigt og slidstærkt .

Regulerede Constructions

Den fremstillede moduler må være i overensstemmelse med de lokale forskrifter på det sted, af det færdige hus . Disse præfabrikerede moduler kommer med en garanti i modsætning til opførelse af et site-hus . Alle konstruktion procedurer og materiale er underlagt strenge inspektioner for kvalitet og effektivitet .

Design

Modulære boliger producenter tilbyder en vifte af mønstre for montage hjem . Et valg af materiale til bygning boliger er også tilgængelig. Producenter tilbyder også boliger af forskellige typer og størrelser som er klar -til- samle sæt . Kunder behøver ikke at hyre en designer til huset , selv om producenterne vil tilpasse huse for kunderne , hvis det kræves .

Omkostningseffektiv

Modulære boliger giver fremragende omkostningsmæssige fordele i forhold til site-bygget boliger . Producenter kilde fineste byggemateriale i store mængder , hvilket sænker omkostningerne til byggematerialer . Kunder kan spare 5 til 25 procent i omkostningerne ved at vælge moduler boliger over on-site konstruktioner . Den præfabrikation Processen er arbejdskrævende , og kunderne kan gøre store besparelser på lønomkostningerne. Levering af hele huset i en forsendelse til montering på stedet sparer transportomkostninger i forhold til on- site konstruktioner , som kræver periodisk transport af materiale under byggeprocessen .

Time Effektiv

Modular boliger er fremstillet , hurtigt transporteret og samlet i en præcis tidsramme . Modulerne er bygget i fabriksindstillinger har ikke de risici , der er involveret i on-site konstruktioner som ugunstige vejrforhold tyveri og hærværk , der kan forårsage betydelige forsinkelser i byggeriet .

Energy Efficient

Alle moduler kræver Energy Star- certificering af Environmental Protection Agency for energieffektivitet. Den fabriksfremstillede moduler kommer med vejrbestandig vinduer , kraftig isolering og kontrolleret luft -og kanalsystemer , og de forsamlede bygning ikke kræver kunstig temperaturkontrol udstyr , hvilket resulterer i at yde langsigtede besparelser på udgifter til energi .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer keramiske fliser i et køkken
 • badeværelse armatur genbrug
 • hvordan du kan genbruge skateboards
 • hvordan man kan dekorere en gæst soveværelse og badeværelse
 • hvordan man kan justere et gøg ur pendulklodsens
 • installationsvejledningen til tiebacks
 • hvordan man kan vælge et farveskema til dit hjem
 • airless maleri tips
 • lille hjem opbevaring ideer
 • kunstneriske belysning stilarter
 •