ideer til at dekorere en lille plads til to drenge

ideer til at dekorere en lille plads til to drengeNår to drenge deler en lille værelse , kan udsmykning dilemmaer resultat , især når det drejer sig helt forskellige personligheder . Det behøver ikke at blive til en kamp for rummet . Opdel lokalet i visuelle måder at vise hver sin stil , men stadig skabe en sammenhængende udseende til indretningen ordningen .

korrelerende Temaer

Tal med begge drengene om, hvad tema, de gerne vil se i deres soveværelse . Du kan få heldige nok til at finde ud af , at det vil være nemmere end du tror at korrelere de design . For eksempel , kan lide hvis man fodbold og kan lide basketball , gør et " Sport Nødder " tema kan opnås ved at hænge begge typer af trøjer på væggen eller skiftevis udformningen af deres favoritter i de to sportsgrene på væggen . Hvis de har to helt forskellige ideer om hvordan man kan dekorere de små rum , kan det samme ensartede udseende stadig opnås , du bare nødt til at få en lidt mere kreativ . For eksempel , den anden en hockey fan , hvis en af de to er en skak fanatiker og male stykker af en skak indstilles individuelt på hockey puck og montere dem på væggen for illustrationen . Maleri striber på væggen er den nemmeste måde at bringe i to yndlingsfarver for inspiration .

Opdeling The Space

Hvis drengene vil ikke have noget at gøre med at finde måder, hvorpå der faktisk blander fornemt soveværelset dekorationer , er det tid at begynde at tænke om at dele pladsen i halve . Dette kan gøres , selv i et lille rum . Idéer kan nævnes: at sætte en lille seng på hver side af en lang kommode , en halv til hver barn. Male møblerne tofarvet i deres yndlingsfarver . For eksempel male rammen af dresser i blå , skufferne i grønne og købe knapper , der indeholder både farver til at trække det sammen . En anden mulighed ville være at sætte en åben reol i midten af soveværelset for at opdele de to områder , og de kan dele hyldeplads . Hvis du ikke har plads til ekstra møbler , hænge en stof gardin , eller perle forhæng fra loftet ( nyhed, perler , der svarer til temaer) , eller bruge et tæppe til at adskille de to personlige områder .

Organisation

Det vigtigste til enhver lille plads er organisation , især hvis at rummet skal indeholde ting fra to drenge . Med en fælles skab , er det vigtigt at give både børn lige opmærksomhed . Hvis de er store med hensyn til alder og højde , give den øverste halvdel til den ældre en og bunden til den yngre . Hvis de er på samme alder , eller blot ønsker skabet delt på midten , så brug farver endnu en gang at gøre det visuelt . Køb blå hangarer for én og grønt for den anden. Byg hylder og tilføje koordinere kurve og spande . Har to over-the-dørhylder til sko eller andre odds og slutter. I soveværelset selv , har alle det sygdomsfri område på væggene , på begge sider af rummet , der hylder for dem at vise deres skatte . Den vigtigste ting du kan gøre , når dekorere en lille plads til to drenge er at sikre, at de begge føler sig ligeligt repræsenteret .

Anden Artikel

 • hvordan man designer et loft
 • hippie udsmykning stilarter
 • hvordan man bruger dyvel stænger
 • hvordan man beregner størrelsen af maling til at male et værelse
 • pejs interiør design ideer
 • hvordan man kan gøre linoleum område tæpper
 • hvordan man kan lime marmor med træ
 • hvordan man kan male på plastik spisestel håndværk
 • ideer til vinduet behandlinger af glasskydedøre
 • hvordan man kan gøre vinduet sengeforhæng med træ
 •