soveværelse suite ideer

soveværelse suite ideerEt værelse er en hellig og privat sted --- et nærmere angivet sted for at tænke , dressing , der arbejder , og sove . Et soveværelse suite kan en være en paradis : det kan være en tilflugtssted fra de krav, resten af huset og give dig mulighed for en vis grad af ro og selvstændighed. Når det kommer til at designe og organisere et soveværelse suite , mulighederne er uendelige .

Master Bedroom Suite

Det store soveværelse suite er designet med forældre i tankerne --- denne udvidede soveværelse er et tilflugtssted fra resten af hus . Master bedroom suiter giver dig mulighed for at slappe af eller få en hel dags arbejde uden nogensinde at forlade den udpegede værelser . Suiten kan komme med alt hvad du behøver at være selvstændig fra resten af huset : en vaskemaskine og tørretumbler , mini køkken med køleskab , fryser og opvaskemaskine , et vandfald bruser og fuld badekar , en walk- in closet og en fladskærm fjernsyn. Disse typer af meget funktionelle værelser og faciliteter giver forældre mulighed for at have et sted at flygte fra det pres og stress forældrerollen .

Åbn Fritid

Oprettelse af en direkte forbindelse til naturen og frisk luft kan gøre dit soveværelse suite mere beroligende og æstetisk tiltalende . Med nogle renovering , kan du tilføje et dæk eller terrasse til ydersiden af dit soveværelse suite og gøre den tilgængelig via glasdøre . Dette ville leje i mere naturligt sollys på dit værelse ud til fremvisning af den opfattelse, udenfor dit vindue . Alternativt kan du gøre dette med et tilstødende badeværelse i dit soveværelse suite ved at gøre badekarret omdrejningspunkt i rummet og remodellering det , så karret er omgivet af vinduer . Selvfølgelig kan dette kun være egnet , hvis dit badeværelse har en fernisering eller hvis du bor i et fjerntliggende område .

afslappende Space

Med alle de opgraderinger og remodellering mulighederne , er det nemt at glemme , at soveværelset er først og fremmest et sted at få en god nats søvn . Således er det vigtigt at skabe en afslappende og fredeligt miljø i dit soveværelse suite , især i området omkring din seng . En pejs er en hyggelig Ud , og du kan arrangere en komfortabel lænestol og skammel ved ilden . Hvis du har et arbejdsområde i dit soveværelse suite , som f. eks et skrivebord , computer og kontorstol , holde dem så langt væk fra din seng som muligt , eller oprette en separat krog eller mini kontor for dem . Din krop , når de søger søvn , bør ikke knytte dette miljø med arbejde og computere .

Anden Artikel

 • soveværelse design ideer til drenge
 • hvordan man opbygger en japansk papir gulvlampe
 • dekorative ideer til en pejs
 • hvordan man kan sammenligne udvendige skodder
 • hvordan man kan male på badeværelset tæpper
 • hvordan man kan lægge en mosaik klinkegulv grænsen
 • DIY flydende hylder
 • ideer til udvendige hus farver
 • telt udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere med hjørne borde
 •