DIY : lampeskærm dække

DIY : lampeskærm dækkeOprettelse af en lampeskærm dækning kan være et sjovt projekt , der vil opdatere udseendet af en forældet eller beskadiget lampeskærm . Det kan tilføje karakter eller sjov , afhængig af stil dækker du oprette , og er en hurtig og nem gør-det- selv projekt , der giver din gamle lampe et nyt look

Du skal bruge: .
avis eller kraftpapir .
Blyant .
Saks.
Stof eller dekorativt papir ( tapet eller hånd-presset papir ) .
Pins .
Bånd eller dekorativt forbedringer ( kvaster , frynser ) .
Spray lim .
Hot lim pistol .


1 .
Fjern den eksisterende lampeskærm fra lampen . Læg det på avisen eller kraftpapir , og placer blyant på papiret mod bunden af lampeskærm på det sted, sømmen , og gør en stor prik . Rul lampeskærm i en halvcirkel og spore langs papiret med blyanten som du går , indtil du når sømmen igen , rul derefter 1 mere tomme forbi den . Sæt en stor prik på dette punkt på linjen . Dette vil ligne en bue , når du er færdig . Rul lampeskærm tilbage til startpositionen og gentag på den øverste kant . Du har nu to buer bredden af lampeskærm på dit papir med store prikker i begge ender .
2 .
Tegn en linje fra top til bund buer i slutningen point ( prikker ) . Klip papiret i lighed med en saks . Du har nu et mønster , der passer til din lampeskærm med plads til en søm kant .
3 .
Læg dit materiale valg at dække lampeskærm , og pin mønsteret til den forkerte side . Klip materiale ud og fjern benene . Læg materialet mod din lampeskærm , der skal sikre, at det passer . Hvis det er stof , vil sømmen kant foldes under . Hvis det er papir , kan det simpelthen være overlappede .
4 .
Spray lim på den forkerte side af dit materiale eller papir . Med det om fladt på dit arbejde overflade , lå lampen mod materiale på sømmen , være omhyggelig øverste og nederste kant matche op jævnt . Rul lampeskærm langsomt langs det materiale , udjævning det som du går , er knyttet den til den eksisterende lampeskærm . Der bør være et levn tommer materiale i slutningen. Hvis det er stof med en rå kant , fold det over jævnt 1 /2 tommer fra kanten . Brug af varme lim pistol , køre en perle af lim ned foldede søm og tryk på lampeskærm .
5 .
Lim bånd langs den øverste og nederste kant , hvis det ønskes . Placer en linje af varm lim langs en stribe bånd længden af enten toppen eller bunden af skærmen og lim på plads . Brug dit mønster til at skære denne . Tilføj eventuelle dekorative udsmykninger , du ønsker , såsom stof udskæringer , bånd blomster , knapper , uanset passer til din fantasi .

Anden Artikel

 • funky gardin ideer
 • hvordan man kan dekorere i den toscanske italiensk stil
 • hvordan man kan sove på en kasse fjeder
 • hvordan man kan male vægge & loft
 • hvordan du installerer keramiske fliser i et køkken
 • hvordan man kan male pejs sten
 • hvordan man kan konvertere bevægelse lys til at blive på hele natten
 • malingsfjerner sikkerhed
 • hvordan man designer din egen drøm soveværelse
 • traditionel kolonistil udsmykning
 •