blomsterbinding tutorial

blomsterbinding tutorialBlomsterbinding er en færdighed , som du kan bruge til at forskønne dit hjem eller for at tjene ekstra penge . Folk dekorere med blomster arrangementer eller give dem som gaver til en række forskellige funktioner , herunder bryllupper , fester , corporate underholdende , fødselsdage og jubilæer . Lær hvordan man kan blande farverne til at gøre behageligt bord centerpieces og blomster buketter . Du kan selv ønsker at dyrke din egen blomsterhave i gården for at få en stabil forsyning af afskårne blomster til dekoration dit hjem

Du skal bruge: .
farvehjul
Floral beholder .
Oasis .
Lim.
Blomster.
Grønt.
Saks.
Bånd og sløjfe .


1 .
Beslut , om at gøre Deres arrangement fra friske , tørrede eller silke blomster . Friske blomster tilføje en vidunderlig duft , men er kortvarig. Tørrede blomster er langvarig , men de kræver skånsom pleje . Silke blomster er nemme at vaske og et godt valg for folk med aktive børn , allergi eller astma .
2 .
Vælg de farver, du ønsker i arrangementet . Understøttende farver skal være et supplement til de vigtigste farve . En farve hjul vil være nyttigt i at vælge en farvesammensætning.
3 .
Vælg en beholder til blomster . Næsten alt kan blive en beholder. Friske blomster får brug for noget , hvor vand kan afholdes, såsom en messing eller keramik vase .
4 .
Lim oasis i bunden af beholderen . Suge det med vand , hvis du bruger friske blomster ( efter limen er helt tør ) .
5 .
Trim stilke af friske blomster på en diagonal , så flere af deres areal kan optage vand . Fjern de nederste blade og alle torne .
6 .
Arranger højere blomster på bagsiden af vasen og kortere dem i front . Blande farverne hele vasen at undgå at få pletter af røde roser eller gule margueritter .
7 .
Indsæt grønne , såsom blade eller vedbend , blandt højere blomsterne .

8 .
Brug en meget lille blomst , såsom kviste af Baby 's Breath , for en endelig tilføjelse. Indsæt kviste hele vasen .
9 .
Tilføj en tilspidset lys for et centralt eller en pind ballon til en fødselsdag eller jubilæum . Du kan også vælge at indsætte en plastic kortindehaver med en lille note til modtageren . Hvis du vil tilføje et stearinlys , skal man sikre at blomster og grønne nær det er kortere end flammen .
10 .
Sæt en farve-koordineret bånd og bøje sig for blomsterbranchen containeren , hvis det ønskes . Det ser især rart, hvis du vil bruge en kurv til blomsten arrangement .

Anden Artikel

 • hvordan man montere lysstofrør
 • hvordan man kan sove på en kasse fjeder
 • hippie udsmykning stilarter
 • enkel maling ideer til køkkener
 • forskellige loft ideer
 • pejs skærm håndværk
 • aluminium vs pvc -vinduer
 • alrum pejs design ideer
 • hvordan man laver et værelse i en arabisk telt
 • hvordan man kan hænge gardiner med clips
 •