typer af draperier materiale

typer af draperier materialeEt bredt sortiment af draperier designs kan oprettes fra næsten enhver type stof , og der er mange typer af draperier tekstiler at vælge imellem . Et par er mere populære og udbredt end andre , og alle har positive og negative egenskaber . For eksempel er bomuld billig , men rynker , mens silke er dyrt og luksuriøst , men har tendens til at falme . Når du vælger gardiner stof , kan du overveje den langsigtede vedligeholdelse af din forhæng , og om udseendet og stilen af et fintmasket matcher dit hjem og budget .

Silk

Silk gardiner der ofte bruges i opskalere hoteller og boliger . Lavet af protein fibre fremstillet af silkeorme , er silke så farvet forskellige farver. På trods af sin tendens til at falme , når det udsættes for sollys , er det stadig et luksuriøst valg for gardiner .

Satin

Satin er en anden af høj kvalitet stof til gardiner . Værdsat for sin glans og blødhed , er satin skabt fra flere tråd typer såsom bomuld , polyester eller andre syntetiske tråde .

Bomuld

Bomuld er den mest almindelige og varig type draperier materiale . Det betyder ikke falmer let , kan være foret , og går godt . Foret bomuld forhæng gøre et effektivt værn mod lys . Visse bomuld typer såsom fløjl vil endda holde et værelse varm . Bomuld også vasker uden indskrænkning og ikke trække . Bomuld forhæng findes i et bredt udvalg af farver og længder , hvilket gør dem en fleksibel valg til alle typer af vinduer .

Uld

Ligesom silke , uld er et dyrt materiale til gardiner . Det har isolerende egenskaber, så den kan holde værelser varm . Dens farve betyder ikke falmer eller krølle nemt. En anden stor kendetegn ved uld er , at det ikke er modtagelig for indsamling snavs , så det ikke behøver at blive renset så ofte som andre stoffer gør .

Lace

Lace er et populært valg for at skabe romantiske omgivelser , såsom soveværelser og bryllupsrejse suiter . Lace er særlig blød og let og er ofte brugt til kapper og draperi foringer samt fuld-længde gardiner. Lace lader i en god del af lys , hvilket gør den ideel til sol rum .

Flannel

Flannel forhæng findes ofte i solide farver og plaid mønstre og bruges ofte i hytter , bjælkehytter , og bed and breakfasts . Flannel er blød med et stilfuldt look , som udstråler komfort .

Linned

Sammenlignet med andre stoffer , sengetøj er tungere og har et mere traditionelt look . Linen forhæng findes i en bred vifte af farver og mønstre , såsom hvid , blå , sort , tan , og plaid . Høj kvalitet linned bliver flittigt brugt i kroer , hoteller og boliger .

Anden Artikel

 • hvordan de skal dække paneler med stof
 • hvordan man kan dekorere fan vinger
 • Badeværelset væg fliser design ideer
 • opbevaring ideer til små rum
 • hvordan man kan gøre julen blomsterarrangementer
 • hvordan du fjerner loftet papir
 • billige garage opbevaring ideer
 • hvordan man kan ændre farven på en lampeskærm
 • funktioner & stilarter koloniale møbler
 • DIY badeværelse hylder
 •