dagligdags udsmykning idéer

dagligdags udsmykning idéerUdsmykning dit hjem behøver ikke at være kompliceret eller dyrt . Hvis du ønsker at ændre udseendet af en bestemt rum eller område , kan processen være så simpelt som at omarrangere et par punkter eller så komplekst som malerarbejde rummet og tilføje nyt tilbehør . Uanset om du elsker eller hader udsmykning , kan du nemt omdanne de enkelte områder i din bolig til et sted , der føles behageligt og passer til din personlighed .

Genbrug

Udsmykning handler om at bruge elementer i en unik måde at personliggøre en plads . Overveje udformningen behov du har , og hvordan du kan fylde disse behov med enkel , dagligdags genstande. Martha Stewart foreslår at bruge store muslingeskaller som indehavere af sæbe eller indsamle vintage dørhåndtag og montering dem til flisebadeværelse vægge til at fungere som håndklæde holdere . Brug en cd hylde som en krydderihylde , eller at øge den visuelle interesse enkle metalreoler ved hjælp af gamle mælkekasser som opbevaringsbeholdere .

Sensible Dekorationer

Den Husførelse Cottage anbefaler konstatering dekorationer , der appellerer til alle fem sanser , især oversete sanser af lugt og smag . En måde at tantalize din lugtesans gennem udsmykning er ved at holde en roterende lager af friske blomster i dit hjem . Du kan også placere friske frugter og grøntsager, der ikke behøver at være nedkølet på attraktive tallerkener , skåle eller bakker , og placere dem i dit hjem . Sæt vanille stearinlys langs vinduet kamme og lys dem under en rolig nat , når du ønsker at sprede en blød duft i dit hjem . Put potpourri buketter i skabe , på vindueskarme eller på sofaborde at føje behagelige dufte til dit hele hjem .

Spil med Color

Ved at ændre farveskema i et rum , kan du gøre plads se helt anderledes ud. Male over en aktuel skygge med en anden farve eller anvende tapet på én væg i et mønster , der koordinerer med den aktuelle maling farve .

Tilføj tilbehør til et værelse , der er farve-koordineret. Hænge flere kunstværker , der indeholder forskellige nuancer af en farve , de har til fælles . Arranger en mosaik af fliser på et badeværelse mur , der danner et design med komplementære farver . Krydre dit køkken ved at vise apparater , dekorative flasker eller tallerkener i farver , som matcher eller supplerer væggen farver eller illustrationer i dette rum .

Anden Artikel

 • den nemmeste måde at tage tapet ud
 • illustrationer display ideer
 • sommerhus stil udsmykning hjem ideer
 • værelse ideer til en teenager pige
 • garageporten vindue stilarter
 • hvordan man skaber dekoratør soveværelser
 • badeværelse remodeling & design
 • tapet ideer til et køkken backsplash
 • hvordan du installerer dåse belysning
 • hvordan man finder fan vinger baseret på rummets størrelse
 •