Barnyard dyr børnehave indretning

Barnyard dyr børnehave indretningEn gård dyr tema til dit barns børnehave indretning er ikke kun sjovt at lave , vil det være sjovt for dit barn at spille i årevis , og gøre din dag hver gang du ser det . Brug elementer fra gård liv og farverige land accenter for at oprette en gård indretning ordning, der er smagfuld og vil ikke bryde dit budget

Walls

Hvis du er op til den opgave , kræver det blot maling og tid til at skabe en gård scene med væg stencils eller kalkmalerier . Eller male værelset en ren endnu munter farve , som medium rød , solgul eller himmelblå , og lad indretning skinne igennem væggen kunst og applikationer . Hvis du ønsker at stencil eller foretager et vægmaleri på blot en væg til at skære ned på tid og kræfter , vælg en komplementære farve til baggrunden på den anden side væggene , måske en græs grøn eller en varm brun . Du kan også vælge at bare stencil på et par gård dyr til dit barn til at nyde , såsom en hest , ko , gris eller en gruppe af travl kyllinger . Tilføje et par malet cornstalks , hø baller og blomster til en mere dekorativ virkning.

Møbler

Lad møblerne være en del af indretningen med nye farver, eller koordinerende land-print stof puder . Hvis du er stenciling , tilføje et par dyr til store møbler , såsom en lade kat med killinger på puslebordet , eller en hane på siden af en kommode . Du kan også finde matchende sæt af husdyr-tema møbler , eller møbler med et land tema , som f. eks solsikker eller æbler , der vil koordinere , men ikke forårsage gård overbelastning i rummet . Se uden for gartneriet afdelingen samt , køkken og udendørs butikker har ofte land eller jord-tema elementer, der kan arbejde for dit værelse . Håndværk butikker også bære balsatræ udskæringer af husdyr , som du kan male selv og lægger til, hvad møbler du vil .

Accenter

For at kunne matche din indretning , gør billig men sød puder ved sammensyning en hurtig kvadrat ud af to bandannas og fyld den med pladevat . Store legetøj eller ble leverancer i trækasser eller halm kurve, og brug tin spande , birdhouses eller vandkander som hængende accenter . Hvis du er snu , så prøv at brodere eller maling-stempling design på pudevår , eller på små blanke lærreder for håndlavet vægudsmykning . Tilføj skuffe trækker eller lys trækker i udskårne træ dyrefigurer , eller for en billigere løsning , male dit eget almindeligt træ trækker i farver der matcher din ordning . Find nogle træ håndværk bogstaver til at hænge på væggen for at præcisere dit barns navn , lad dem klart for en rustikt udseende eller male dem til at koordinere . For en meget billig løsning , købe et dusin lejlighedskøb billedrammer og skæres bort fra et husdyr kalenderen for at oprette 12 stykker af matchende kunst til børneværelset .

Anden Artikel

 • ideer til maling indendørs rum
 • enkle hjem forbedring ideer
 • udsmykning til en tropisk tema
 • hvordan du installerer elektriske forsænket belysning
 • vindue behandlinger for usædvanlige størrelse vinduer
 • dekorative ideer ved hjælp af maling til at dække paneler
 • draperi stilarter for karnapper
 • spisestue stol jernbane ideer
 • teen quad soveværelse ideer
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 •