vilde væg tekstur ideer

vilde væg tekstur ideerDu skal bruge:
Træ eller plastik mælkekasser
. Dug eller andre rektangulære stof .
Tråd ( ekstraudstyr) .
Symaskine ( ekstraudstyr) .
Hæftemaskinen ( valgfrit ) .

Måske er du træt af kedelige , glatte vægge . Måske har du brug for at skjule nogle mangler i dine vægge uden alle de trættende og tidskrævende patching nødvendig for at få et godt match med de eksisterende væg finish . Mange materialer er til rådighed til at skabe nogle vilde teksturer , så lad din fantasi og kreative safter flow og give dine vægge nogle originale one-of -a -kind teksturer .

Fælles Sammensatte

Fælles stof er typisk anvendt til at dække drywall sømme og skruer . Det obligationer let hen over gipsvæg , grundet paneler , stuk og gips vægge . Du kan købe fælles stof i Quart , gallon og 5- gallon spand . Det er en billig tekstur løsning .

For at få vilde teksturer , anvende fælles sammensatte til væggen med en murske eller en bred spartel . Gør belægningen op til 1/4-inch tykke bare afhængig af hvor vild du føler . Så brug dine fingre , forskellige-formede murskeer , stiv børster , koste og andre genstande til at skære vilde og interessante teksturer ind i sengen af fælles stof.

Bambus

Bambus er stigende popularitet til at bygge brug og er en bæredygtig , vedvarende produkt . Bambus tager kun fem år at modne og er stærk og holdbar . Et vild id¨¦ er at dække halvdelen eller hele vægge med tynde bambusstænger , der er blevet snøret , skruet eller limet sammen og derefter fastgjort til væggen med skruer . Du kan også arrangere bambus i mønstre , fastgøre stykker sammen og lægger dem dine vægge . Bambus kvadratiske eller diamant accent stykker kan give en tropisk ø føler, at din plads . En anden idé ville være at forskyde polerne vandret , lodret eller en kombination af begge .

Corrugated Metal

Corrugated metal kommer i mange forskellige farver eller i et almindeligt galvaniseret stål og er en hurtig måde at give en væg et wild finish . Paneler leveres i 3- ved -6- fods sektioner og kan knyttes lodret eller vandret på væggen med skruer .

Cork

Klip kork plader eller fliser i design og figurer og lim dem med en ikke-brandfarlige, kontakt lim til ¼-tommer krydsfiner ( Luan ) . Så brug skruer til at fastgøre Luan til væggen . Du kan også bruge kork flaske propper skåret horisontalt, vertikalt eller diagonalt og derefter limet i mønstre til Luan . Være kreativ og bruge kork sammen med andre materialer som glat glas , bambus eller træstykker .

Windows

Vedhæft gamle vinduesrammer på væggene og tilføje belysning bag dem for en vild , tændte væg . Vinduesrammer kan være tung , så du bliver nødt til at finde nitter i væggene og søm eller skru rammer til dem . Placer vinduerne på varierende højder eller endog sætte dem i forskellige vinkler for at skabe interesse .

Stof

Staple stof til væggen . Du kan lade det kaskade ned som gardiner , eller du kan blande en række forskellige mønstre og farver , mens skabe interessante designs .

Anden Artikel

 • lille badeværelse design ideer
 • hvordan man kan regne ud hvor meget tapet jeg har brug for
 • hvordan man kan folde fancy middag servietter
 • hvordan man kan hænge billeder på væggen
 • hvordan man kan gøre klud quiltet gardiner
 • hvordan man kan hænge tunge gardiner
 • hvordan man lægger foldegardiner
 • opløftende maling farver
 • prikker på væggene udsmykning idéer
 • sommerhus stil udsmykning hjem ideer
 •