badeværelse window dressing ideer

badeværelse window dressing ideerSelvom badeværelser er funktionelle områder , de kræver stadig en smule af design for at gøre dem behagelige og komfortable . Sammen med VVS inventar , maling og bløde møbler som håndklæder , har vindue behandlinger en stor indflydelse på den måde et badeværelse ikke kun funktioner , men også hvordan det føles . Vinduet til højre forbindinger kan gøre forskellen mellem en almindelig badeværelse og en ekstraordinær én.

Roman Shades

Installer romerske nuancer i badeværelset vinduer for en blød , romantisk look . Med flagrende stof folder , giver Roman nuancer lysstyring sammen med privatlivet . En ledning mekanisme trækker romerske nuancer op og ned . Koordinere Roman nuancer med eksisterende farver i rummet , såsom væg maling farve eller gulv og bad fliser farve . En udskrift stof i en romersk skygge kombinerer farver til stede i håndklæder og måske også matcher en badeforhæng eller endda tapet . Overvej foring en romersk nuance med mørklægning liner til det ultimative i diskretion . Vælg vandtæt stof til at modstå slid og ælde .

Vævet bambus nuancer

Vaevet bambus nuancer tilføje funktioner som tekstur og brogede farve til bad vinduer . Vævet bambus nuancer kan være fremstillet af ægte bambus eller på basis af vævet vinyl , der skulle ligne bambus . Enten valg er egnet til badeværelse vinduer , og vil blive resistente over for vand og fugtige omgivelser . Mount bambus vævet nuancer i vinduer til delvis privatlivets fred , og nogle lysstyring . Lag af disse nuancer under lutter hvide , bomuld gardiner for en afslappet endnu elegant effekt . Match farven på nuancer til Terra-cotta eller skifer fliser for sammenhængskraft .

Gardinkapper

Gardinkapper kaldes også " toppers . " Dette udtryk refererer til en simpel forhæng , der vises næsten som en flæse tilsat en stang og hang øverst i vinduet . Kapper kan variere i bredden alt fra omkring 6 inches over en fod . Jo mere bredde i Valance har , jo mere elegant det vil se ud for øjet . Trim ready-made eller custom sengeforhæng med fletning , perler , pom-poms eller frynser for en personlig effekt . Ready-made kapper findes på de fleste masse forhandlere i standard -vinduet størrelser og standard farver. Mens kapper ikke tilbyde meget i vejen for privatlivets fred eller lysstyring , de er optimale for , når du har brug for en hurtig vindue løsning , og kan også være lagdelt over de eksisterende gardiner eller forhæng .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med en grøn sofa
 • hvordan man får klumper ud af klappes op tæpper
 • stort badeværelse ideer
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med spil
 • hvordan man kan tilføje krystaller til en lysekrone
 • hvordan man kan måle et badeværelse vindue
 • hvordan man kan male prikker på en væg
 • hvordan man laver en papasan stol dække
 • soveværelse suite ideer
 • hvordan man vælger et loft maling farve
 •