boligindretning ideer til gamle hjem

boligindretning ideer til gamle hjemDu skal bruge:
Pencil
. Målebånd .
Boremaskine .
5 /64 tommer Drill Bit .
Skruetrækker .
Niveau .

Indret din ældre hjem på en måde , der føles behageligt for dig og indbydende til dine venner og familie . Indretningen skal afspejle din personlighed og interesser , selv om det ikke ud som om det ville arbejde for en ældre hus . Vælg en stil , æra , farveskema eller et bestemt stykke , uanset om det er møbler eller tilbehør , der skal bruges som inspiration til din indretning .

farver og mønstre

Bestem en farvepalet og mønstre til brug i indretning af dit gamle hjem . Farver og mønstre kan være noget du instinktivt tiltrækkes mod eller fra en æra dit hjem blev bygget i. For eksempel kan victorianske huse gøre brug af blomsterarter tapet eller møbler med pink og gul . Et alternativ er at blande det lidt op . Ground indretningen med bløde , neutrale jordfarver som lysegule eller beige vægge og cremefarvede møbler . Derefter tilsættes en lænestol , skammel eller puder med en lyserød blomstret mønster , hvis du ikke har noget imod en lille smule af lyserøde blomster , men ønsker ikke din indretning centreret omkring det . Lyse farver , såsom creme og beige , vil holde dit hjem følelse rummelige og frisk . Parret disse neutrale jordfarver med andre farver til indretning , der er visuelt stimulerende .

Efter stilen i dit hjem

Søg via vintage blade eller historiske fotografier at se, hvordan boliger, der ligner jeres oprindeligt var dekoreret . Gennemsøge værftet salg , antikvitetsforretninger, sending butikker , loppemarkeder og second- hand butikker for at finde møbler i denne stil . Hvis du ikke specielt ønsker et helt rum eller hele din hus indrettet i den oprindelige stil , skal du vælge en eller to stykker , som du kan lide og arbejde omkring dette . For eksempel kan en forvitret gård-stil køkkenbordet bringe rustik charme til dit køkken og spisestue uden at du føler at du har trådt ind i en tidsmaskine . Opdatere resten af udseendet med friske sengetøj , komfortable stole og en opdateret køkken .

Dressing Up gamle stykker

Ældre møbler kan være klædt op med skinnende ny hardware , maling , bejdse eller polstring . Brug en poleret antikke spejl eller ramme for at tjene som knudepunkt over en pejs eller på en accent væg i dit soveværelse , spisestue eller dagligstue . En vintage print kan tjene som inspiration til hele din værelse, hvis du polere rammen . Polsk gamle lamper for den samme virkning .

moderne twist

Der medtages en moderne twist med friske betræk i bomuld eller hør . Brug puder til at optage mønstre i stedet for sofaer eller dynebetræk . Overvej glasborde eller møbler med rene linjer til at blande det op . Moderne stykker kan balancere traditionelle stykker til at gøre rummet føler sig mere indbydende og afslappet . For eksempel , pair komfortable sofaer med en traditionel tæppe (evt. falmet ) , der omfatter farverne på væggene og sofaer til en blandet look . Undgå at tilføje en moderne flair , hvis det ikke er dit foretrukne stil .

Anden Artikel

 • sommerhus stil udsmykning hjem ideer
 • ideer til gardinstænger
 • ideer til et værelse makeover i mit hjem
 • hvordan man kan hænge fanen øverst forhæng
 • stencils & mønstre til vægge
 • Cove belysning ideer
 • unikke vægmalerier til børn
 • hvordan man kan matche maling på møbler
 • bruger for antikke remskiver
 • køkken design ideer med bronze hardware
 •