brugerdefinerede garage ideer

brugerdefinerede garage ideerGarager behøver ikke at være rodet eller grim , med fritliggende bjælker og støvede betongulve . Afslut din garage med et nyt gulv eller væg behandling , modulopbyggede opbevaring og butik belysning til at lyse op i rummet og holde tingene bedre organiseret . En brugerdefineret garage , færdig til at opfylde boligejer smag og behov , er mere nyttig og fornøjelig for håndværkere, gartnere og hobby ens.

Floor Coatings

Ubehandlet betongulve pletten let og er svære at rengøre . Overvej en farvet epoxy eller harpiks til straks tilføje klasse til din garage . Mens epoxy gulve er billigere , harpiks gulve helbrede hurtigere og er mere modstandsdygtige over for ridser . " This Old House " magasin bemærker , at en epoxy gulv " resists oliepletter , perler vand , og tørrer ren som et køkkenbord . "

Match gulvet belægning til din farvesammensætning og tilføje dekorative chips af farvede harpiks til at skjule snavs eller mangler . Home forbedring butikker stock gør-det- selv kits til epoxy belægninger . Hvis der er plads i budgettet , overveje at ansætte en erfaren entreprenør til den perfekte brugerdefinerede gulvet .

Modular Storage

Organiser din garage med modulært lagerenheder , tilpasset dine behov . Kig efter modulenheder med tremme vægbeklædning der giver dig mulighed for at vedhæfte hylder , kroge , og selv kabinet på præcis den højde du ønsker . Eksperterne på garage Envy foreslår, du vælger et universelt tremme system , så du ikke låst til at købe bare en virksomheds tilbehør . Pressede bord eller massivt træ kabinetter med komposit tællere fungere godt for den gennemsnitlige boligejer . Tømrere og mekanikere skal kigge efter tunge kabinetter og tællere , der kan modstå vægten af deres værktøj.

Før du køber lagersystemer , måle alle dimensioner af garagen. Husk at efterlade nok gulvplads til at parkere og komme ud af bilen , samt plads til plæneklippere og andre store ting , der ikke kan hænges på væggen eller skjules i et skab .

Custom Garage Døre

Custom døre pynte i garagen plads . Overvej transport dørene for en vintage look , der tilføjer elegance til det ydre af traditionelle boliger , og er også attraktiv på indersiden . Transport døre arbejde på hængsler og swing passiv , snarere end glider op og ned på skinner . Bob Vila Home Improvement Bibliotek anbefaler transport døre for at fjerne de tunge dør spor , frigør værdifuld opbevaring og loft belysning plads i din garage . Kig efter døre med velskabt , heavy -duty hængsler og låse . Remote åbnere hjælpe dig med at holde moderne komfort, mens du nyder den gammeldags look .

Anden Artikel

 • hjemmelavet måde at farve et tæppe
 • væg maling ideer til børn
 • hvordan man kan dekorere en pirat soveværelse med bølger & blå himmel
 • mail organisation ideer
 • hvordan du installerer bygherrer kant inkl.
 • de bedste soveværelse ideer til børn
 • kældervæg farve ideer
 • soveværelse draperier ideer
 • hvordan man kan købe område tæpper engros
 • små børn soveværelse ideer
 •