flot design ideer til en vaskekælder

flot design ideer til en vaskekælderDen vaskekælder er generelt ikke stolthed i dit hjem , men en veldesignet vaskeri område kan gøre en nødvendig akkord langt mere behageligt . Dit vaskerum design vil afhænge af den plads til rådighed, og om du er remodeling en eksisterende vaskerum eller arbejder med nybyggeri . I begge tilfælde , er at holde funktion på forkant med dit design planer nøgle til at ende op med et vaskerum du vil elske .

vaskemaskine og tørretumbler

vaskemaskiner og tørretumblere tendens til at kræve bøjning , omfattende og løft, ingen Uanset hvad stil du har . Gør det nemmere at nå ind i dybet af den skive eller bagsiden af tørretumbleren kan lette byrden af dine pligter . Til front-loading vaskemaskiner og tørretumblere , opdrage dem fra 12 til 24 inches på solide kabinetter eller platforme med opbevaringsskuffer. Det holder dem på den optimale højde for at nå dit vasketøj og kontrollen og tilføjer lagerplads , som måske ikke ellers er til rådighed . Hvis du har en top-loading skive , overveje at hæve det til samme højde som tørretumbler , men i stedet for en skuffe under , design i en pull -out skridt enhed , der giver dig mulighed for at intensivere og ikke kun få adgang til tøj og kontrol i vaskemaskinen , men også steder, som du i en praktisk højde for at bruge toppen af maskinen som en bordplade .

Sortering og Folding

Opret et rum for rullende sortering rack . Mange modeller er tilgængelige på stormagasiner , men de bedste af dem tilbyder en robust ramme med en hængende bar på toppen og flytbare lærred sortering tasker , der kan løbe gennem vaskemaskine og tørretumbler sig selv efter bunker af beskidt tøj tage deres vejafgift . Sørg for at du har en passende flad overflade for at folde største poster din familie ejer ( ekskl. senge ) . I mindre rum , kan det være på toppen af vaskemaskine og tørretumbler eller en tabel , der folder ind i væggen . Glem ikke en fold -down strygebræt med en opbevaringsskab i nærheden af det for strygejernet.

Opbevaring

Køkken-stil frysere på den øverste vægge kan være nyttigt i vaskerum , men ikke hvis de er vanskelige for at få adgang . Overveje at medtage en plads til at gemme en sammenfoldelig stepstool eller tilføje stil med et bibliotek-stil stige på en glidende spor . Hold vaskemiddel , skyllemiddel og andre poster, hvor du kan nå dem uden en stepstool , såsom på væggen hylder eller rullende vogne , der kan dobbelt så folde overflader .

Lys

Hvis det er muligt , designe et vindue i vasketøjet område . Det naturlige lys kan hjælpe opmuntre dig , mens de udfører pligter og gøre rummet for at minimere belysning regninger . Også overveje at bruge kompakt fluorescerende lys pærer . Disse pærer passer standard lysarmaturer og tilbyder et lyst hvidt lys i et langt lavere energiforbrug end standard glødepærer . Dagslys-afbalanceret kompakt fluorescents kan også hjælpe dig opfatter farver den måde, de bliver set under naturlige dagslys , som kan være nyttige i forbindelse med afsløring pletter til behandling , før du vasker en belastning af tøj .

Anden Artikel

 • DIY gardin stænger
 • plakat hængende ideer
 • hvordan man finder den perfekte pude
 • hvordan man omlakering møbler med plastik skuffe fronter
 • hvad der er bæredygtigt belysning ?
 • hvordan man kan betrække sofapuder
 • hvordan man kan dekorere fyrfadslys
 • ideer til stol rælingsprofil
 • monteringsvejledning for armaturer
 • ideer til et barn ’s soveværelse
 •