gå ud kælder ideer

gå ud kælder ideerDu skal bruge:
avis
. Afdækningstape .
Gummihandsker og beskyttelsesbriller .
Malingfjerner .
Pensler .
Plastic spartel .
Nylon krat pad .
Fortynder .
Medium sandpapir .
Bejdse .
Papirhåndklæder .
Lak .

Walk ud kældre , også kaldet dagslys kældre , er almindelige i huse bygget ind i skråninger . De kan tilbyde en spektakulær udsigt eller blot en praktisk ekstra indgang til dit hjem . Hvis du har en ufærdig gå ud kælder du tænker på efterbehandling eller et færdigt kælder du gerne vil omforme , har karakter af en tur ud kælder tilbyder dig en bred vifte af muligheder .

selvstændig enhed

Fordi en walk -out kælderen har sin egen indgang , kan det gøre en ideel lejlighed enhed i dit hjem . Uanset om du lejer det ud for ekstra penge , sæt den til side for besøgende eller bruge den til at give din teenagere følelsen af uafhængig tilværelse , hvilket skaber en lejlighed i din walk -out kælderen sætter sine funktioner til god brug . VVS til badeværelser og køkkener kan være dyrere end at installere det på øverste etager , men kælder-niveau afløbssystemer er fuldt ud muligt . Hvis du vil være leje lejligheden til fremmede , skal du sørge for at tilføje låse eller anden sikkerhed mellem kælderen og resten af huset .

underholdningsmuligheder

En ufærdig dagslys kælderen har grænseløs underholdning potentiale . I de fleste tilfælde vil du arbejde med betongulv , så lidt off -the -wall underholdning rum bliver plausibelt . Hvis du har børn , der er oprettet kælderen som en rulle skøjtebane eller cykel forhindringsbane med tema udsmykning og en koncession stå . For teenagere , der bygger prøve en minigolfbane eller arkade med klassiske spil . Voksne vil måske foretrække den tropiske føler med en tiki -stil bar og udendørs teater-stil film visning med film udskydes fra en hjemmebiograf -projektor til en hængende skærm . Det naturlige lys i dagtimerne vil skære ned på el- regninger , mens udsigten over nattehimlen kan tilføje til den festlige stemning .

Wellness Space

Brug din dagslys kælderen opfattelse at inspirere dig til at træne i komfort dit eget hjem . Mange stilarter trægulve kan nemt installeres over beton , hvilket giver plads til yoga og strækker sig så du tager i den udendørs synspunkter , regn eller skinne . Opsæt træningsudstyr mod vinduerne og skaber en fuld hjem gym . Glem ikke at inkludere en lille køkken område for flaskevand , te og sunde snacks .

Art Studio

Fordelene ved dagslys har længe blevet rost , når det kommer til belysning en atelier . Hvis din walk- ud kælder får forlænget timers dagslys i løbet af gange du er hjemme , overveje at oprette et studie for at udforske dine kunstneriske side . Walk -out kældre er især nyttige for store kunstværker som gigantiske panel malerier eller skulpturer , fordi den dedikerede udgang betyder, at du ikke behøver at flytte dine færdige brikker op smalle interiør trappeopgange . Musikstudier er også gode anvendelser af dagslys kældre , når beriget med tilstrækkelig lydisolering .

Anden Artikel

 • hvordan man kan tørre lilje blomster
 • faux loft behandlinger
 • DIY flydende hylder
 • feng shui udsmykning tips til soveværelset
 • hvordan de skal dække døren til et badeværelse
 • hvordan man kan male gamle hvide keramiske fliser
 • fransk land chic soveværelse ideer
 • hvordan man kan hænge pre - klistret tapet grænser
 • maling ideer for piger
 • hvordan man wire to lys fra en kontakt , når at få min strøm fra en beholder
 •