grøn & guld malet egeblad krans håndværk

grøn & guld malet egeblad krans håndværkDen egeblad er curvaceous og lang , hvilket gør det til et ideelt ressource for mange kunstnere og Crafters . De bruger dette blad i kunst projekter, fordi det minder om traditionel Americana . Enkle kreative anvendelser omfatter kranse lavet med malede guld og grønne blade , eller med rige, falde-farvet egeblade spritzed med guld og grønne maling . Nogle kunstnere har brugt egeblade at lave malerier , ved hjælp af en skitse eller indtryk af bladet . Håndværk og kunstprojekter lavet med egeblade kan se dyre , men de er nemme at lave , og nogle sjove familie -projekter , så forældrene kan skabe en bevidsthed om naturen hos børn .

Fuldt Painted

I nogle eg krans blad projekter bladene er malet inden de bringes på krans . Dette giver bladene fulde maling dækning . Accent denne type krans med årstidens guldsmykker , græskar eller kogler . Ledning bladene ind i kransen forlader få tomme pletter , hvor halm eller ledning krans base kan vise igennem. Denne type krans hænger normalt på ydre hoveddør i løbet af efteråret sæson , på grund af efteråret og vinteren farver .

Guld pletter

Der er grønne og guld malet egeblad krans projekter , hvor du tager bestille pressede grønne egetræ blade og wire dem i halmen , Styrofoam , eller wire krans , uden at efterlade tomme rum , hvor den krans kan blive set. Let tåge blade med guld og grønne spraymaling . Denne type krans kan bruges hele året , fordi guld er et lys , der dækker , for at give bladene en goldish skær , og den grønne sprøjt giver bladene en stedsegrøn look . Tilføje andre tørrede arrangementer , blomster , smykker eller bånd til din krans .

Leaf Outline

Lav et maleri af en egeblad krans ved hjælp af trykket egeblade placeret i en cirkulær måde på et stort stykke af tunge akvarelpapir . Brug plancher rullet i en løs cirkulær måde , tape og avis til masken de områder, du ikke ønsker at male . Så let sprøjt med guld spraymaling . Når du fjerner bladene har du en oversigt over de bladform , som du kan let male med grøn akvarel maling .

Leaf Indtryk

Lav egeblad krans indtryk ved at male bladene på undersiden i vekslende grøn og guld . Så mens bladene stadig er våd trykke dem ind i en dejlig kunst papir i en krans-lignende formation . Dette efterlader maling indtryk på papiret . Når dit maleri tørrer , har det indrammet og placere den i ethvert rum i huset .

Børns Kranse

Inddrag børnene i grøn og guld malet eg krans håndværk . Dette giver dig en stor familie aktivitet, og får børn involveret med naturprojekter . Gør dækkeservietter eller panoramavindue kunst . Tryk og spraymaling et par ahorn blade i grøn og guld , så skære et stykke af farvet håndværk papir eller plakat bord til størrelsen af en dækkeserviet . Tillad børnene at placere malede blade i en krans form på papiret . Slip i et stykke laminat under håndværk papir og en anden over . Sted i en laminat maskine til laminat sammen . Hvis du ikke har adgang til en lamineringsmaskine , kan du bruge kontakt papir .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male vindue brønde
 • billige køkkenbordet ideer
 • etniske udsmykning idéer
 • ideer til pergament faux finish over mørk rød maling
 • hvordan man kan hænge corkboard
 • traditionelle hus farver
 • weekend udsmykning idéer
 • nem måde at male gardiner
 • lille køkken farve ideer
 • hvad er fordelene ved naturlig salt krystal lysestager ?
 •