hårdt vindue behandlinger

hårdt vindue behandlingerMed en det enorme opbud af vindue behandlinger til rådighed , fra forhæng til latinske nuancer , kan hårde vindue behandlinger nederst på listen . Hard vindue behandlinger imidlertid tilføje struktur og dybde til et vindue og giver ofte rygraden til blødere vindue belægninger . Undersøge mulighederne for forskellige hårde vindue behandlinger i dit hjem .

Skodder

Skodder er hårdt vindue belægninger , der hjælper med at kontrollere lyset og give privatliv . Skodder er lavet af træ eller en vinyl komposit . De fås i stilarter som traditionel , plantage , Bermuda og Cape Cod . Lamellerne eller lameller kommer i mange forskellige bredder og mest skodder kommer i en vifte af farver og overflader . Vinyl skodder er at foretrække til brug i Windows , der modtager masser af sol , da den er resistent over for varme og sollys , den er færdig er også modstandsdygtige over for ridser . Træ skodder giver en mere struktureret look og fås i flere finish og pletter . Par skodder med stof kapper eller forhæng for at blødgøre effekten .

Blinds

Blinds er tilgængelige i træ eller vinyl komposit ligesom skodder og fungerer godt i de fleste vinduer . De tilpasser sig med en ledning mekanisme og hjælpe med at kontrollere lys og giver rigelig privatliv . Horisontale lameller varierer i bredden , med den moderne præference er en bredere tremme . De fleste blinds kommer med en selvstændig Valance , der dækker hængende mekanisme i toppen . Blinds er egnede til brug under bløde vindue belægninger såsom forhæng eller gardiner . Kig efter blinds i en bred vifte af finish og farver .

lamelgardiner

lamelgardiner er et populært valg til at dække store vinduer . Ofte bruges til at dække glasskydedøre , lamelgardiner normalt åbent i den ene retning og stak på væggen eller i vinduet eller portåbningen , afhængigt af hvordan de var installeret . De fleste vertikale blinds er tilgængelige i en PVC-type materiale eller vinyl , som renser let og tilbyder lette kontrol og enestående privatliv funktioner . PVC eller vinyl kan fremstilles til at ligne stof , træ eller andre teksturer . Lamelgardiner kan monteres på indersiden af et vindue for et pænt udseende , eller med en ekstern montere på ydersiden af vinduet åbner . De fleste brancher omfatter en selvstændig Valance , der hjælper skjule drift mekanismer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan designe dit drømmekøkken i dag
 • stil ideer til indendørs maling
 • hvordan man kan afslutte tavle
 • hvordan man kan bygge opbevaring terning hylder
 • hjemmelavet guitar rack sager
 • dekorative ideer ved hjælp af maling til at dække paneler
 • hvordan man holder en dyne i en dynebetræk
 • hvad er opgave belysning ?
 • varme reducere sengetøj
 • typer af hårde gulve
 •