husstand maleri tips

husstand maleri tipsFå over Frygt for at male indvendige af dit hjem ved at se på processen fra perspektivet af psykologisk terapi , som er meget billigere end at se en skrumpe . Fra den fysiske handling at anvende maling på væggene til holdningsmæssige løfte du kan få ved at flytte væk fra kedelig hvid til humør-løft levende farver , maling dit hus kan faktisk have den ultimative effekt af at gøre dig gladere . Kendskab til nogle tips til at gøre processen mindre frustrerende ikke vil såre heller .

Renlighed Alt

Rens rum, der skal males så grundigt som muligt . Støv og snavs partikler kan komme ind under malingen uden din realisere , men du vil hurtigt se skader efter malingen tørrer . Det betyder, støvsugning alle overflader , opsamlingsoverførsel gulve , meget opmærksom på hjørner og vask ned vægge .

Gem malingrester

Du må ikke kaste ud af, at lille bid af maling , der er tilovers i dåsen eller gryden . Tomme at male i en glaskrukke og sæt den til side . Senere , når du opdager, at du behøver at gøre touch- up job , vil du ikke behøver at bekymre sig om at finde den præcise matchende maling du brugte sidste gang , fordi det vil være venter på dig .

Making Hvid hvidere

En overraskende maleri tip kommer fra " Haley 's gode råd. " Hvis du har besluttet at gå med hvid maling , så sørg for at få en lille dåse med sort maling, også . Rør blot en lille dråbe af sort maling i dåse hvid maling . Forfatterne sværger , at dette rent faktisk vil gøre malingen hvidere .

¨¦n dør , to farver

Maleri -og bagsiden af en dør, to forskellige farver kan skabe en meget dramatisk effekt , især hvis det er en svingende dør . Denne effekt kan komme fortrydes , hvis du ikke være særlig opmærksom på hængslet . Male hængsel kant samme farve som trim , at den står og maler den forreste kant af hængsel farven i rummet , som det åbner . Denne proces vil færdiggøre den effekt, du er på udkig efter .

gør god brug af W

Når du bruger en rulle i stedet for en pensel , begynde at male en stor overflade som en mur ved at male en stor " W " , som starter med den opadgående slagtilfælde . Glat malingen ud horisontalt og fuldstændig malingen dækning med strøg , der rækker i alle retninger . Komplet denne begyndelse proces ved at løfte rullen ved udgangen af hvert slag for at undgå udtværing .

Fjernelse af maling Lugt

Efter at være blevet omkring lugten af maling hele dagen , mens anvende det , det sidste, du ønsker , er for lugt at holde i lang tid . En unik måde at fjerne lugten af maling fra en nymalet værelse er at synke et par håndfulde af hø i noget vand . Tag den ud og pres den fugt og derefter placere den fugtige hø ind pander rundt i lokalet . Når høet tørrer , dæmpe den igen . Olierne i malingen dampe vil hurtigt blive absorberet af hø .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer mesh flise
 • hippie udsmykning stilarter
 • udsmykning idéer og behandling for en hænge tørklæde vindue
 • maling ideer for piger
 • buet vindue draperi gør det selv vejledning
 • hvordan man kan rulle håndklæder
 • hvordan man kan re - streng en draperier stang
 • køkkenø ideer til små køkkener
 • instruktioner til at sy trim på en pude
 • hvordan lyse op dit badeværelse i fem lette trin
 •