hvordan man kan blande kina mønstre

hvordan man kan blande kina mønstreFormel spisestel behøver ikke at være kedeligt , ifølge bryllup eksperter som Martha Stewart og Wedding Channel . For nylig har bryllup registre vist en stigning i blandede mønstre , så par at skabe unikke borddækning . Med et par enkle retningslinjer i tankerne , er det nemt at vælge tilsyneladende forkerte Kina og gøre det arbejde . Det handler om picking stykker, der er forbundet med en fælles tråd , og som udtrykker et synspunkt . Udvid lighedspunkterne til tabellen sengetøj og centerpieces at skabe en færdig tablescape .

Du skal bruge:
Kina , 2 eller flere mønstre
. Dug .
Cloth bleer .
Stilk og fod .
Bestik .
Vase.
Blomster.


1 .
Valg stykker med en bindevæv tråd er nøglen til succes at blande kina mønstre . De designs kan dele et farveskema , eller den samme type design kan bruges i alle de mønstre i komplementære farver . For eksempel kan hvert mønster have en rose design , selv om design kan variere i kunstnerisk værdi og farve .
to .
Læg en dug på bordet , som supplerer farverne i Kina mønstre . Hvis porcelæn mønstre er meget sirlige , forenkle ensemblet ved at vælge en almindelig dug . Brug klud bleer , der matcher eller supplerer farven på dugen .
3 .
Vælg stilk og fod , eller Bægere og briller , med et design , der svarer til din porcelæn . Din stilk og fod ikke nødt til at matche dine porcelæn nøjagtigt . Kig efter stykker med samme linjer og figurer til ekko udformningen af dit porcelæn .
4 .
Hvis din stilk og fod har en kompliceret konstruktion --- sige , hvis det er slebet krystal --- derefter vælge bestik , eller sølvtøj , med en enkelt design . Omvendt vælge simple stilk og fod til at gå med smarte bestik . Som regel anbefaler Wedding Channel ved en to- til-en ratio : . bruge to smarte elementer til hvert enkelt element for at holde tingene ser pæn
5
Borddækning med din retter . Bland middagstallerkener , salat plader , og brød plader fra hver af dine udvalgte mønstre . Hvis du bruger to forskellige mønstre , skal du vælge en middag tallerken og brød pladen fra et mønster og en salat plade fra den anden mønster, arrangere dem ved hver kuvert i en " sandwich . " For en endnu mere eklektisk mix , suppleant den " . sandwich " kombinationer mellem forskellige kuverter .
6
Vælg en simpel vase og klassisk , underspillet blomster til en centralt , som binder det hele sammen . Hvide blomster gå med stort set alle farvekombination , eller du kan vælge blomster i en farve, der svarer til bindevæv farven blandt dine porcelæn mønstre .

Anden Artikel

 • computerrummet designe tips
 • ideer til maling indendørs rum
 • hvordan man kan lave en ud af beat bornholmerur
 • Cove belysning ideer
 • hvordan man kan dekorere en foyer tabel
 • laminat køkken bordplade ideer
 • teenage værelse maling ideer
 • etniske udsmykning idéer
 • lille badeværelse ideer med billeder
 • vaskerum belysning ideer
 •