hvordan man kan matche farverne i et soveværelse

hvordan man kan matche farverne i et soveværelseNår der træffes beslutning om et farveskema i et soveværelse , skal du sørge for , at de farver koordinere og at man ikke overmande de andre . Professionelle indretningsarkitekter ikke passer farverne , de vælger farver, som supplerer de andre i rummet. Du skal tænke på , om rummet vil blive brugt ganske enkelt til at sove , eller også for at studere , se fjernsyn eller bare slappe af med en kop varm te . Det endelige valg bør være noget, du finder behagelig , og der vil passe til din personlighed og styrke rummet indretning .

Du skal bruge:
Paint prøvekort
. Stofprøver .
Tæpper eller tæppe prøver .
Plakat bord .


1 .
Udnyt maling prøvekort , tæpper og tæppe prøver og stofprøver til at hjælpe dig foretage dine valg . Hvis du ikke har en stof farveprøve fra din seng eller gardiner , kan du nemt medbringe et indkast pude eller koordinerende knickknack når du handler .
2 .
Vælg farver , der appellerer til dig . Vælge ikke mere end tre vigtigste farver er den generelle tommelfingerregel for dekoration ethvert rum , men du kan vælge mere, hvis du ønsker det. Den accent farver , du vælger til tilbehør og andre indretning kan være ubegrænset i sort . Det er bedst at gøre de vigtigste farver harmonisere og bruge accent farver for at give liv til rummet . Husk på , for mange farver kan få rummet for travlt , hvis det kun er for at sove og hvile .
3 .
Tjek de vigtigste farver mod hinanden . Hvis en farve har tendens til at gøre en anden forsvinde eller synes kedelig , måske er det ikke den rigtige nuance , ifølge Home rhus hjemmeside . Bemærk : Hvis man stof tekstur er så skinnende eller levende , at det gør de andre farver synes kedelig og livløs , kan det være et fingerpeg om, hvorvidt farverne er en god balance for hinanden .
4 .
Kig på din maling prøver , stofprøver og tæppe prøver i soveværelset på forskellige tidspunkter i løbet af dagen . Hvis de ser godt ud sammen i dagslys kan de fremstå som forskellige nuancer , når du bruger kunstig belysning .
5 .
Udnyt en brik i dit værelse , der bringer alle de farver sammen om at skabe en naturlig balance . Sørg for , at et tæppe , maleri , kaste eller anden brik har alle de farver , der findes i rummet .
6 .
Lav en skabelon til at afgøre , om en farve vil gøre en anden virke tabt eller vaskes ud . Hvis væggen farve er at være centrum farve i rummet , skabe et stort plakat bord malet med denne farve . Hvis seng optager omkring 25 procent af farven fokus , udpege en fjerdedel af plakaten bord , at farve og fortsætte denne metode med alle farverne i rummet for at se om de har en naturlig balance sammen .

Anden Artikel

 • hvordan du udskifter en brækket snøre for en gardinstang
 • hvordan man kan male et værelse retro
 • hvordan man kan male poleret messing armaturer
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en japansk tema
 • dørhåndtag stilarter
 • hvordan at designe din egen spisestue i 3d
 • legerum maling ideer
 • design ideer til en lille hems
 • hvordan man kan gøre skjulte fane gardiner
 • hvordan man kan gøre linoleum område tæpper
 •