konsol bord udsmykning idéer

konsol bord udsmykning idéerI betragtning af den lille mængde plads der er på en konsol bord , jo mindre accenter på det, jo bedre . Uanset hvor du har tabellen, skal indretning på det forstærke bordet samt rummet , ikke drage væk fra det . Udsmykning bordet kan være en udfordring , men det kunne have fantastiske resultater.

samling af fotografier

Du kan mikse og matche de rammer , men som har en type og farve af rammen kan give det en mere strømlinet udseende . Brug den samme ramme , men i varierende højder og lignende former , for eksempel en høj brun rektangel ramme ved siden af en kort firkantet brun ramme . I stedet for at blande sorte og hvide fotos med farver , kan du overveje bare at have alle af én type . Hvis der er nogle billeder , som du ønsker at overføre til sort og hvid , kan du nemt ændre dem ved hjælp af et fotoredigeringsprogram program eller ved at sende dem til et lokalt billede behandling center .

Sølv Decor

At klæde op en konsol bord , overveje at tilføje en elegant strejf af sølv . Sæt sølvkandelabre i begge ender af bordet og en sølv dekorativ skål i mellem . At beskytte overfladen af bordet , sætte en runner under elementerne. Overvej en , der er hvid til at supplere både indretning og farven på selve tabellen

dekorativ lampe

En almindelig lampe kunne se kedelige på en konsol bord . Det kan se ud som om du har tilføjet lampe bare for at sætte et punkt på der . Overvej en, der har en dekorativ og udarbejde base , så det kan stå på egne som en dekorativ stykke . Det behøver ikke nødvendigvis en runner nedenunder , det kunne se smuk ud på sin egen

Vase med Blomster

En mulighed , du har med blomster , er at bruge en almindelig , cylindrisk vase med en meget stor buket blomster . der strækker sig ud forbi sider af vasen , og du kan bruge faux blomster hvis det bliver nødvendigt . En anden mulighed er at bruge en større vase , som en , der er rektangulært , og fyld den med blomster . Begge muligheder kan hjælpe balance ud af størrelsen af konsollen med en enkelt vase .

bakke med Candles

Sæt en stor , rektangulær spejlet bakke i midten af bordet , helst en, der har en omfattende ramme på det . Sted bloklys af varierende højder på bakken sammen med flere løs krystaller spredt langs bunden . Overvej at bruge stearinlys , der er off-white , som kan gå med næsten enhver farve indretning .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en fan træk
 • legerum maling ideer
 • hvordan man kan sammenligne udvendige skodder
 • cute teen soveværelse ideer
 • hvordan man kan hænge pre - klistret tapet grænser
 • tips om maleri små rum
 • hvordan man kan dekorere udendørs indgangsparti
 • hvordan man kan vælge male farver til et håndværk værelse
 • hvordan man laver en ledning til romersk nuancer
 • hvordan man forbereder en garage gulv for at male
 •