lyse køkken farver

lyse køkken farverFarven på et køkken kan definere rummet . Det kan gøre et rum synes mindre eller mere åbne , indbydende eller kedelig . Fordi køkkenet er en brugbar plads , er der mange ting , der gør eller bryde dit køkken farve . Apparater er én ting at overveje, når du vælger en farve til dit køkken . Afgøre, om farven på dine apparater vil gå med din væg farve valg . Også beslutte, om du vil male dine kabinet . En ny lag maling kan forvandle gamle kabinetter .

Hvid

Dette traditionelle farve er tidløs og kan tilføje en ren , frisk fornemmelse at et køkken . Designer Jim Sandell siger at hvid er en perfekt baggrund for enhver farve . Det kan også bruges til at accent væg farve når de anvendes til smerter skabene . Hvid vil hjælpe dig med at holde et køkken rent , hvis det kun fordi snavs er især synlig i forhold til fravær af farve . Denne farve er fantastisk til små køkkener , fordi det ser ud til at udvide en lille plads og gøre det større .

æggeskal Blue

Blå er farven på himlen og når den bruges et køkken loft det kan tilføje et element af højden til rummet . Blå er populært farve til en traditionel køkken samt et moderne køkken og kan tilføje et stænk af kreativitet til en skarp hvid værelse . HGTV. com siger , at blå er et godt valg for et køkken , der har ringe naturligt lys .

Grøn

Uanset om du vælger at bringe dit retro side og bruge en græsgrøn farve eller tone det lidt ned og vælge for en Minty look , er grøn farve slående og tilføjer karakter ethvert køkken . Grøn er en perfekt accent farve og kan tilsættes i små serier gennem et køkken til at skabe et hjem-stil gård føler . Hvide kabinetter gives karakter ved at male inde i dem æblegrøn .

Merlot Rød

Housebeautiful. com foreslår Merlot rød som en lys, moderne og forfriskende farve til et køkken . Selvom det er fed , det gør en stil erklæring . Merlot rød er den perfekte blanding af orange og blå og kan gå godt i en solrig køkken eller et mørkt rum .

New Gule

En bleg påske gul har været et køkken tradition for år , men Susan Kleinman af HGTV . com er tænke uden det gule felt . Prøv en dybere gul , som en sennep eller spansk blomstre virkelig accent rustfrit stål apparater . " Folk kan lide en farve , der vækker dem op om morgenen , " siger hun og gul gør det trick .

Plukning Tips

Hvis du har en plettet bordplade , tyder Susan Kleinman picking en nuance af en af de prikker når de beslutter , hvad farve til at vælge . Eller , for en dramatisk finish kan du vælge en af farverne i bordplade og derefter finde den modsatte farve på farvehjulet . Margaret Walch , direktør for The Color Sammenslutningen af United States siger at anvende skranken farver som en u00BB afsæt u00AB, hvorfra du kan vælge en væg farve , men undgå at forsøge at matche dem nøjagtigt .

Anden Artikel

 • land backsplash ideer
 • hvordan du installerer skuffer i et skab
 • hvordan man kan sy interlining i forhæng
 • hvordan man kan ændre en gårdhave lys armatur
 • hems lejlighed udsmykning idéer
 • aflukke indretning idéer
 • hvordan man laver en hjemmelavet væg vandfald med skifer
 • bambus & træpersienner
 • lodge Indretningstips
 • Smeden + ædel vindue behandling ideer
 •