maleri ideer til en teenager

maleri ideer til en teenagerEn teenagers soveværelse indretning skal afspejle hendes personlighed og give hende et sted i hendes egen til at slappe af . Maling af lokalet kan ændre hele stemningen eller følelsen i rummet , hvilket er grunden til maleriet kræver nøje overvejelse . Brug en farve eller tema for de mure, der passer ind i resten af indretningen på en måde , at teen og hendes forældre kan sagtens leve med .

lyse farver

De fleste teenagere har lyse farver og høj farveskemaer til deres soveværelse . Fælles valg omfatter hot pink , orange , gul , lime grøn , lilla , turkis , rød eller en kombination af disse farver . Hvis din teenager valg er for meget for dig , kan du overveje at gå på kompromis for at tillade ham at male den ene væg i det lyse eller usædvanlige farve efter eget valg . Hvis hans valg er simpelthen for meget for dig , så prøv at tilbyde lignende farver, du kan leve med som et kompromis . Husk at du altid kan male over det .

Stripes

Stripes kan tilføje dimension til din teenagers værelse , om hun vælger blød , pastel nuancer eller dristige , kontrastrige farver . Lodrette striber arbejde med en kombination af to eller tre farver i samme dimensioner eller i varierende tykkelser . Vandrette striber arbejde med en enkelt fed stribe rundt i lokalet eller bruge forskellige farver . For eksempel kan den øvre del af væggen være beige , kunne en middelvej stribe være turkis og den nederste del af muren kunne være chokoladebrun . Adskille hver farve med et band af hvid trim til en kontrasterende bemaling , der gør en erklæring .

Fed Mønstre

Overvej fed mønstre for en boblende teenager , der nyder at tilføje et dramatisk præg på sine omgivelser . Dette kunne omfatte et stort vægmaleri byder hans foretrukne sportshold , en surfer vægmaleri , hvis han er en surfer eller enhver anden store mønster, der skildrer en af hans hobbyer eller interesser . Plaid mønstre , geometriske figurer , prikker , hjerter , sommerfugle , læbestift og neglelak prints , zebra striber , leopard pletter eller andet mønster , der interesserer din teenager kan være en mulighed . Hvis mønsteret er for fed til hele rummet , såsom zebra print , mener maleri en væg med mønster og de tre andre i en komplementær farve.

Skriv på Walls

Overvej at lade din teenager og hendes venner skrive på væggene , hvis de altid er kruseduller på noget . De kan dekorere en væg i en graffiti vægmaleri eller male motiver med glød -in-the- mørke maling . En anden mulighed er at udpege en væg eller en del af rummet til at skrive ved at male dette afsnit med tavlen maling . Brug en stol rail-designet til at male den nederste del af væggen med en farve og den øverste del med tavle maling til en dekorativ effekt .

forsimplede

Maling af vægge med en enklere og mere elegant design , hvis din teenager foretrækker mere modne omgivelser . En blød palet af neutrale farver , såsom beige , salvie grøn eller koksgrå , kan forværre næsten alle farveskema . Forskellige maleri metoder , såsom sponging eller ragging , kan også tilføje en dekorativ flair for en neutral farvepalet .

Anden Artikel

 • oplysninger om antikke parfumeflasker
 • hvordan du kan genbruge lysstofrør
 • udendørs bruser design ideer
 • hvad der er bæredygtigt belysning ?
 • Listen over badeværelset ting
 • define styrke pude
 • kontor gæsteværelse udsmykning
 • hvordan du installerer karnap persienner
 • hvordan at designe dine egne gæstehus
 • hvordan man kan ændre flise injektionsmørtel farve
 •