omgivende belysning ideer

omgivende belysning ideerDu skal bruge:
Billede rælingsprofil
. Målebånd .
Målestok .
Niveau .
Blyant .
Hak så med geringsskæring kapaciteter , til træ støbning .
Metal-skæring sav, for formning af metal .
Sandpapir , fine sandkorn , til træ støbning .
Maling eller bejdse , til træ støbning .
2-tommers vinge børste , til træ støbning .
Stud søg .
Montagelim ( ekstraudstyr) .
Bor med borehoved .
Finishing negle , 1-1/2 inches lang , til træ støbning .
Skruer, til formning af metal .
Nail sæt, til træ støbning .
Hammer , til træ støbning .
Power skruetrækker , for formning af metal .
Spackle eller træ fyldstoffer, bestemt til træ støbning .

omgivende belysning er skabt , når parallelle stråler af lys , der ikke falde i den afstand modsætning til positionel belysning, der aftager , som det bliver længere væk fra lyskilden . Omgivende belysning kan opnås på ethvert budget med nogle indretning basics. Overvej tilgængelige naturligt lys , rummets størrelse og vender retning i alle vinduer for at opnå den bedst mulige belysning .

Halogen Spot Lights

Lysstofbelysning anvendes ofte i køkkenet rum . Det har imidlertid også vist sig at forårsage sundhedsmæssige risici , såsom hovedpine og kvalme . Moderne køkkener har valgt halogen spot belysning i stedet for at oprette belysningsforhold . Halogen spots kan bruges sammen med bordbelysning at skabe et praktisk , men belysningsforhold ordningen . Spot belysning er også stor i badeværelser , skabe behov lys for ting som for eksempel barbergrej eller lægge make -up .

væglamper og bordlamper

For mange rum , er det vigtigt , at fokus ikke kun på at skabe stemning , men også funktionel belysning , som i gangarealer og badeværelser . Sted væglampe eller bordlamper i gangene for at bringe nok til praktisk lys til rummet og stadig bevare en belysningsforhold ordning . Placeringen af lys er vigtigt , sætte lys i midten af pladsen for lige lys , eller i nærheden af en specifik side til at lyse op den ene side mere end den anden . Hvis nogen naturligt lys er tilgængelig fra Windows , overveje at væglamper eller bordlamper på den anden ende , væk fra det naturlige lys .

kombinere Lys

Forskellige dele af et hjem kræver forskellige former for belysning . Rum med flere formål vil kræve ændringer i atmosfære til hvert formål . Spiserum anvendes til både livlig familie middage og rolig middag datoer . Installer væglamper med lysdæmpere og indarbejde nogle bordlamper og stearinlys for at tillade stemningen i det rum, der nemt overgangen fra det ene formål til den næste . Installation af en række forskellige belysningskilder giver dig mulighed for at tænde lys på eller slukke så den passer til stemningen .

Anden Artikel

 • kan udvendige maling bruges indendørs ?
 • hvordan man faux pletten en konkret indkørsel
 • køkken layout regler
 • vindue støbning ideer
 • hvad er en orientalsk Tansu kabinet ?
 • hvordan man kan dekorere en fransk land stue
 • ideer til lamelgardiner
 • hvordan man kan dekorere et hjem familieværelse
 • hvordan man kan hænge silkegardiner
 • cute soveværelse ideer til teenagere
 •