oplysninger om duntæpper

oplysninger om duntæpperDuntæpper kommer i mange forskellige fylder , kvaliteter og størrelser , hvilket gør dem perfekte til at holde dig kølig på en varm nat eller varm på de koldeste nætter . Ned er ofte en af de mest ønskede fylder for varmetæpper og dyner på grund af dens lette og høje kvalitet . På grund af dette , kan det også være ganske dyrt . Ned er ikke omfattet udelukkende af fjer , men er for det meste lavet af blødt klynger af endeløse findes under fjerene af ænder og /eller gæs , hvilket er, hvad giver disse dyr overlegen varmeisolering .

Typer af Down

De fleste duntæpper er en blanding af fjer og dun . Ifølge den amerikanske Down og Feather Rådet ( ADFC ) , når et produkt er mærket som ned , er det nødvendigt at indeholde minimum 75 procent ned . Der er nogle menneskeskabte eller syntetisk ned produkter , men de fleste duntæpper er fyldt med naturlige ned . Andedun er generelt mere overkommelige , ifølge Dr. Richard Bonser af Biometrics Research Institute , men tendens til at have en stærkere lugt end gåsedun . Gåsedun har flere isolerende egenskaber . Hvide gåsedun anses for at være den mest luksuriøse ned rådighed .

Fordele ved Down

Down kan udvide på grund af den naturlige luftlommer i materialet . På grund af denne kvalitet , ned kan fælde mere luft i tæppet , end den faktiske størrelse og vægt af glødetråden . Når de breder sig , den endeløse fælde varmen mod en persons krop . En anden fordel ved duntæpper er, at de naturligt trækker fugt væk fra kroppen , der regulerer varmen i sengen hele natten .

Fyld Power

Når du køber ind for en ned tæppe , kan du bemærke, at ned -produkter er mærket med en bæreevne . I henhold til Down Association of Canada , der denne bæreevne , hvor mange cubic inches en ounce af den nedadgående kan udfylde , der dybest set at måle, hvordan fluffiness af tæppet . Jo højere bæreevne , jo større og stærkere er fyld . Tæpper med højere bæreevne giver bedre isolering og holder længere end tæpper med en lavere bæreevne .

renhed Vurderinger

Et andet vigtigt aspekt af duntæpper er renlighed rating på tæppet , som er målt ved ilt test-og turbiditet testen . Ifølge Den Internationale dun og fjer Testing Laboratory ( IDFL ) , viser ilt teste, hvor meget af det organiske materiale er stadig inden for ned efter den er vasket . FTC kræver , at nogen ned produkt, der skal sælges i USA , skal have et niveau under 20 , med den laveste at være den bedste rating . Turbiditet testen viser, hvor mange suspenderede stoffer der ligger inden for ned. Det IDFL , at disse niveauer bør være højt, med en god test rating omkring 550 .

trådantal

Et andet mål for god kvalitet duntæpper er trådantal af det materiale , hvorfra tæppe er lavet . Dette tal angiver omtrent hvor mange tråde blev brugt pr kvadratcentimeter af stoffet . Mens trådantal ikke påvirker isolering , betyder det afgøre, hvordan blødt tæppe vil føle . Premium tæpper har en tråd tælle omkring 350 , mens de mere holdbare og overkommelige tråd tæller vil være omkring 250 .

Vask a Down Blanket

Down tæpper bør kun vaskes en gang hvert femte år, og kun når de virkelig har brug for der skal rengøres. Vaske dem alt for ofte kan resultere i fordelingen af glødetråden klynger i ned , som skader isolerende og udvide egenskaber ned tæppe . Det anbefales, at duntæpper skal renses af et velrenommeret virksomhed .

Men at vaske en ned tæppe derhjemme , skal du bruge et rengøringsmiddel beregnet til ned tæpper og dyner , og vask det i hånden . En vaskbart dynebetræk beskytter tæppet bliver beskidt , og sikrer levetiden for ned tæppe i mange år .

Anden Artikel

 • etniske udsmykning idéer
 • halvvæg ideer med træ
 • alrum udsmykning projekter
 • hvad er forskellen mellem en dyne & en dundyne ?
 • om retro dekoratør stof
 • Barnyard dyr børnehave indretning
 • hvordan man woodwash køkken og badeværelse frysere
 • hvordan man kan tænde et lys uden en lighter
 • stilarter servietter
 • hvordan man kan male væggene i køkkenet med en solsikke kant
 •