stil ideer til indendørs maling

stil ideer til indendørs malingTænk fashion statement , næste gang du føler trang til at indrette og forny dit space. Levende farver nuancer , tekstureret udseende eller stenciled motiver på dine vægge eller andre hårde overflader kan krydre eller blødgøre udseendet af det indre af dit hjem . Med et design idé, at du vælger at tilpasse sig, træde ud af din komfortzone og gå på opdagelse stil ideer , der udtrykker din personlighed .

Læder Ser

Hvis du foretrækker en blød look med et strejf af luksus til dit interiør , maling Deres vægge i en faux læder look . Påfør en base coat til dine vægge før maling . Efter væggene tørre , skal du starte blande vand med en latex glasur efter eget valg og en top-coat latex maling i din maling bakke . Overvej nuancer af mokka og chokolade nuancer til en autentisk læder look . Rulle malingen på en krøllet plasticpose . Sagte skamplet posen på væggen og flytte placeringen af tasken , når du skamplet for at skabe forskellige mønstre og en delikat farve kontrast . Lad dine vægge tørre efter at du har opnået den ønskede look, så forsigtigt på en top-coat glasur med en skum rulle at sammensmelte de to farver sammen .

Pergament Stripes

Lodrette striber tilføje en charmerende , men alligevel sofistikeret appellere til et værelse . Mode dine vægge i pergament striber stil i pastelfarver til en frisk , luftig look . Påfør en lys base coat på væggen for en jævn overflade før maling . Vælg to af dine yndlings pastelfarvede top frakker og blandes hver farve i forskellige dunke med vand og en latex glasur . Brug et niveau og målebånd for at holde dine striber lige og jævn, derefter markere din striber med en akvarel blyant .

skelne striber ved at tagge dem, du ikke vil male med små stykker tape . Dæk med tape blyant markeringer af striber , som du ønsker at male . Når din tape er sikker , smear et par streger af maling inde i striber . Spredning og tryk på maling med en fugtig ostelærred i cirkulære bevægelser , indtil stribe er færdig . Fjern tapen straks efter endt hver stribe .

Stenciled og stemplet Mønstre

bedeck dine vægge og andre hårde overflader med trykte udseende , som pryder rummets stemning . En overdimensioneret maling-stenciled ur kan spille en dobbelt rolle som en central ur i en stue og en overpyntet dekoration at live plain vægge . Opnå det udseende, med ur , romertal og prikkede bue skabeloner, der kan anbringes på en vandtæt papir , skåret ud og malet .

Forkæl dine fødder til en ændring med en stemplet design likvidation en hall trappe . Brug et gummistempel og latex maling til at anvende en Jordet motiv til din trapper , såsom en have vin , blomsterbuket eller botanisk abstrakt .

Anden Artikel

 • hvordan man laver bar hylder
 • hvordan man kan lægge mosaikflisegulv direkte på våd cement
 • drenge fodbold soveværelse ideer
 • vintage lampe stilarter
 • hvordan man kan dekorere et børneværelse med musik
 • indrejse værelse closet ideer
 • hvordan man kan dekorere teen strøelse
 • billig værelse udsmykning tips
 • vejledning i fremstilling af latinske skygge vindue dækker
 • hvordan man kan vise Kina & krystal i dit Hutch
 •