stilarter gardiner & forhæng

stilarter gardiner & forhængGardiner og forhæng er de mest populære måde at dække et vindue , og de kommer i flere stilarter . Traditionelt er sondringen mellem gardiner og forhæng var, at gardinerne var samlet på konventionelle stænger og gardiner var monteret på travers stænger , så de kan trækkes åbne og lukke ved træk i en snor . Denne skelnen er falmet , men som nye monteringsdele som draperier poler , ringe og meget mere har indtastet vindue behandling scene , og betingelserne er nu ofte bruges i flæng .

glasudtagning Rod-Pocket Gardiner

Denne type af traditionelle gardin er samlet på en konventionel gardinstang ved at stikke stangen gennem en stang lomme eller casing øverst gardinet . Et hovedstød fra 1 til 3 inches normalt strækker sig over stangen . Stangen er helt indkapslet , og dermed skjult . Disse gardiner er som regel lavet af lette til medium-vægt stoffer , og behandlingen er populært for ophængning lutter eller blonder paneler . Klar stænger er tilgængelige til brug med spring og gennemsigtige stoffer . Graden af oppustethed er bestemt af , hvor tæt de gardiner eller forhæng er samlet på stangen . Du kan vælge konventionelle stænger , som er en "bred (hvilket kræver en 1/2-inch huset) , eller kontinentale stænger , som er 2 1 /2 inches lang (hvilket kræver 3-tommer kabinet ) . Samledes stang-lomme gardiner kan blive skubbet åben eller lukket ved hånden , men er normalt tilbage i en stationær position ene eller det andet. De kan blive tiltrukket af begge sider med tiebacks .

Tab-Top Gardiner

Denne type gardin er en flad , rektangulær stykke stof med faner , eller sløjfer , af stof vedlagte med regelmæssige mellemrum (typisk mellem 5 inches til korte gardiner til 10 inches for langt gardiner ) hen over toppen af gardinet . En dekorativ café stang eller pol er indsat gennem disse faner til ophængning formål . Stangen eller stang er således synligt , og gardinerne er løst trukket åbne og lukkede i hånden . Disse gardiner er ikke så fuld som samledes stang-lomme gardiner , men danner løse folder når den er åben , og er som regel lavet af medium til tunge vægt casual stoffer som twill , poplin , ruskind eller denim . De giver et værelse en afslappet , moderne look .

Back- Tab Gardiner

Tilbage -fanebladet gardiner benytte samme type faner, som fane-top gardiner gøre, med den forskel, at fanerne er knyttet til bagsiden side af forhænget , med toppen af fanen flugter med den øverste kant af gardinet . Når stangen eller pol er indsat gennem fanerne , er det effektivt skjult af forhænget . Dette er en mere skræddersyet , men stadig afslappet , moderne look .

Gardiner Vedhæftet polakker med Ringe

gardiner eller forhæng kan hænge fra en dekorativ stang ved at knytte ringe til den øverste kant af drapere eller forhænget med regelmæssige mellemrum , og derefter indsætte stangen gennem ringene . Disse ringe har en klo-lignende klip i bunden , der anvendes til at fastgøre ringene til stoffet . Ringe fås i mange forskellige farver og størrelser, der passer til mange stilarter og diametre af poler på markedet . Polerne Funktionen dekorative finials i begge ender . Udseendet kan variere fra casual til elegante afhængigt stil hardware til hænge gardiner og den type stof , der normalt er mellem- til tunge vægt .

Klem-Plisseret Draw forhæng

Pinch-plisserede trække gardiner er de mest formelle stil gardiner . Denne stil har læg med jævne mellemrum hen over toppen af fladskærms- forhæng , som er normalt lavet af mellem-til tykt stof . En tegnestift krog er indsat i hver læg , og krogene er derefter brugt til at fastgøre forhæng til en traverse stang . En højre-eller venstre-monteres træk ledningen fastgjort til stangen bruges til at tegne forhæng åben og lukket . Pinch-plisserede gardiner give et værelse en traditionel , elegant look .

Anden Artikel

  • hvordan man kan identificere en Waterford vase
  • land backsplash ideer
  • hvordan man kan tape & maling i den stramme rum over køkkenskabe
  • kunst indretning idéer
  • hvordan man kan gøre latinske nuancer med regulære blinds
  • køkken panoramavindue behandlinger
  • hvordan man opbygger en rumdeler for DIY
  • hvordan man kan sætte vægmalerier på en væg ved hjælp af pulverprodukter lim
  • adskille en lille køkkenområde
  • ideer til pergament faux finish over mørk rød maling
  •