stilarter servietter

stilarter servietterTabellen serviet er et almindeligt brugt vare , som giver en kreativ afsætningsmulighed . Der er mange serviet stilarter fås i forskellige farver , mønstre og tekstiler . Den stil af serviet tilføjer til den samlede spisestue atmosfære , og kan tilføje et dekorativt element , der afspejler din personlige smag .

monogrammed

Monogrammet ( som regel det første bogstav i efternavnet ) er generelt den vigtigste knudepunkt af designet . Monogrammet kan skærm- trykt eller broderet på serviet , afhængigt af den anvendte tekstil . Den monogram første er mest almindeligt broderet i et script-lignende skrifttype , hvilket giver en personlig endnu smarte borddækning .

victorianske

victoriansk stil bleer er identificeret ved deres fine og elegant karakter . Når borddækning ledsages ved denne stil dækketøj de fremstår gammeldags . Victorian serviet stilarter er ofte lavet af hør , bomuld og silke tekstiler . Rækken af fine mønstre inden for denne stil er bred , men blomster og blonder er fælles .

Bistro

Foldnapkins. com , at denne serviet stil er mærket med " kontrol " eller en all-over plaid design . Den klassiske bistro-stil serviet minder om udendørs italienske og franske caféer , og mønstret er generelt afbilledet i nuancer af rødt og hvidt .

Modern

Servietter at fremvise enkle , rene linjer er i en moderne design . Modsat den vintage-inspirerede victorianske bleer , kredser moderne servietter rundt meget minimal dekorationer og broderi . Servietter af en nutidig karakter kan funktionen et mønster , der består af geometriske og strømlinet design . Farveskala inden for denne stil varierer fra monokromatisk til lyse og dristige .

Ferie

Bleer er en kreativ og interessant medie til at udtrykke temaet af ferie . Tema servietter er til rådighed for et væld af gange og er en quirky måde at forbedre et spisebord . Ferie servietter udstillingsvindue scener og symboler skildrer religiøse helligdage og nationale fester . Som et eksempel , feature fjerde juli servietter patriotiske farver og ofte en skildring af det amerikanske flag . Denne stil serviet tilføjer en festlig element ved direkte at anerkende lejlighed overholdes .

Seasonal

En festlig måde at anerkende de skiftende sæsoner vil være at skifte bleer , der repræsenterer de forskellige vejr-relaterede faser af året . Ved at vælge mønstre , der skildrer scener i naturen eller ved hjælp af sæsonmæssige farveskemaer , kan du effektivt at nå denne stil serviet . Blomstermotiver mønstre afspejler forår meget godt , og rige rødt og guld toner er passende for efteråret . Denne stil kan også bruges som et alternativ til ferie servietter , fordi de forstærker en begivenhed uden henvisninger religion .

Anden Artikel

 • land udsmykning idéer loppemarked stil
 • hvordan man kan placere spejle
 • hvordan man kan dekorere med kurvemøbler
 • chic udsmykning idéer
 • gulv vase ideer
 • møbler ideer til små rum
 • hvordan man kan dekorere små badeværelser
 • hems opbevaring ideer
 • hvordan man kan male fra bart metal til et færdigt produkt
 • hvordan du fjerner 3m afdækningstape
 •