ting at købe til din første lejlighed

ting at købe til din første lejlighedDin første lejlighed er en spændende ting . pludseligt , har du en plads på din egen at du er fri til at dekorere og indrette , som du ønsker . Antallet af nye ting at købe , kan være overvældende i første omgang . Modstå fristelsen til at gå overbord med det samme , og holde os til det basale , som du regne ud, din stil og definere karakteren af din lejlighed .

Bed

Et af de vigtigste ting i din første lejlighed vil blive i sengen . Fordi du vil bruge så meget tid i det , gør din seng en investering , og undgå fristelsen til at gå efter den billigste løsning . Besøge flere butikker for at teste forskellige modeller , og sørg for at spørge om leveringsmuligheder og afgifter

Bedding

Når du køber sengetøj , kigge efter kvalitet ark med en høj trådantal . jo højere tallet er, jo blødere arkene . Købe mindst to sæt til at fjerne behovet for øjeblikkelig vask efter en ændring . At give dig selv fleksibilitet til at ændre design æstetik på dit værelse , se efter en almindelig dyne , der kan dækkes med en dyne , dyner er også nem at fjerne og vaske op. En ned eller syntetisk fiber dyne vil blive køligt om sommeren og varme om vinteren .

Grundlæggende Møbler

Medmindre din første lejlighed kommer møbleret , skal du bruge grundlæggende møbler hæfteklammer . Køb en sofa og en stol til din stue og et fjernsyn stå , hvis du har et tv . Hvis du planlægger at bruge tid i køkkenet , købe et lille bord og mindst to stole . Møbler er dyrt . kontrollere sparsommelighed butikker , hvis du ikke har råd til at bruge penge på nye poster

Fade

Afhængig af mængden af tid, du planlægger at tilbringe spise derhjemme , kan fade være af stor eller lille betydning . Hvis du vil tilberede måltider i hjemmet og har gæster til middag parter , købe retter, som ser godt ud og vil holde op under konstant brug . Undgår at købe billige potter og pander , som vil slides hurtigt og kan forårsage forbrænding , mens madlavning . Se efter salg , hvor du kan få dyrt køkkengrej på et lejlighedskøb . Hvis du ikke er sikker på , købe et grundlæggende sæt af redskaber , en stegepande , gryde og bagepapir , og disse poster vil holde dig over , indtil du regne ud, hvad du bruger ofte

Hvidevarer

De fleste mennesker gør . ikke klar over, hvor tæt mikrobølgeovn , brødristere og kaffemaskiner er , indtil de ikke er tilgængelige . Disse apparater kan findes billigt i de fleste stormagasiner og vil komme i handy når du sætter dig ind i din første lejlighed .

Hylder

Din første lejlighed er et godt tidspunkt at vise bøgerne , billeder og samlerobjekter , som du har indsamlet over årene . Kig efter robust konstruktion og en finish , der vil gå med trim , maling og indretning af din lejlighed . Du kan købe billig bogreoler i butikker som Wal-Mart eller IKEA .

Art

Hvis du vil tilpasse din første lejlighed , kigge efter en form for kunst eller dekoration til at gøre den til din egen . Hvis indrammede prints er ikke dine ting , hoved til en garage salg eller sparsommelighed butikken for at finde funky retro stykker . Simple kasse lærreder malet i livlige farver kan lyse op i et rum, eller du kan strække en interessant stykke stof over en ramme for en hurtig og billig dekoration . Finde elementer , der afspejler din personlighed , og at skabe den stemning , du gerne vil tilbringe tid i.

Anden Artikel

 • faux loft behandlinger
 • hvordan man bruger en pejs at varme dit hjem
 • rustik hytte lodge Indretningstips
 • hvad er den rigtige måde at indstille et spisebord ?
 • hvordan man kan måle en dynebetræk
 • hvordan man wire to lys fra en kontakt , når at få min strøm fra en beholder
 • monteringsvejledning for armaturer
 • tips til maling en kælder gulv
 • hvordan man kan sætte en sten op fernis over
 • ideer til udsmykning et stort vaskerum
 •