tips til maling over tapet sømme

tips til maling over tapet sømmeFjernelse tapet kan undertiden forekomme at være en umulig opgave . Den eneste kontrollampe tegn på, at du malet over din stædige tapet vil blive i sømmene-men med nogle ekstra arbejde , kan du skjule dem . Så længe de underliggende papiret sidder fast tæt til væggene , og du forklædning sømmene , vil malingen jobbet gør overfladen ligne en almindelig malet væg .

Lim Sømmene

Alle sømme skal være limet meget tæt til det underliggende væg . Du er heldig , hvis paperhanger anvendte søm lim , en lim , der er anvendt lige til sømme at holde dem på plads . I så fald bør sømmene være godt tiltrådt. Kontroller alle sømme . Hvis nogen ser løs , købe nogle sømtætningsmiddel --- det kommer i et rør med en lille dyse , så du kan sprøjte lidt under sømmen . Uanset hvor forsigtig du er med efterfølgende trin , vil en løs søm show i din endelige arbejde .

Grunding et vigtigt skridt

Du skal prime over tapet med olie-eller shellac-baserede grunder før reparation eller male det . Nogle vægbeklædning har farvestoffer eller pigmenter i det mønster, der kan bløde igennem vandbaseret latex maling . Vandbaseret maling vil trænge igennem papiret og få det til at boble op overalt , at det ikke er tæt fulgt til væggen , hvilket er mest sandsynligt omkring sømmene . Reparation materialer som spackle og fælles sammensatte er vand-baseret så godt, så prime før du gør noget reparationer .

Dækker Sømmene

Hvis du går efter en glat væg look , skal du til at "flyde " i tapet sømme . Dette forudsætter, gips fælles sammensatte over alle søm og slibning det glat . Anvender mindst to lag af fælles stof, som gør det muligt at tørre 07:56 timer i mellem hvert lag. Anvende den endelige lag med en 8-eller 9- tommers gipsvæg kniv , som giver dig mulighed for at sand den flugter til den omgivende flade . Prime er repareret områder efter slibning dem .

dobbeltkontrol dit arbejde

Dobbelt-tjek den fælles sammensatte jobbet efter du har slebet og primet den . Luftbobler , vil ridges du gik glip med Sander og lidt ridser blive mere synlig efter priming . Sagt på en anden frakke af fælles sammensatte over mangler , og prime igen efter den er slebet . For at gøre det lettere at se forskellen mellem hvide primer og hvide gipsvæg sammensatte , har malingen butikken bare tilføje en lille nuance til den primer , så det er en anden farve .

Texturing Over Wallpaper Sømmene

Undgå alle de kræsne slibning og udjævning ved at sætte en struktur på væggene efter grunding dem og reparation åbenlyse fejl , knæk og huller . Sprøjtning tekstur er en yderst rodet job , men det er meget hurtigt . Du kan leje alle de nødvendige udstyr , eller købe beholderen og dyse hvis du allerede har en kompressor . En hånd-anvendt venetianske gips eller Middelhavet tekstur er ganske let at gøre , selvom det vil tage en smule længere end sprøjtning . Når tekstureret , ingen, men du skal vide, at der er tapet syninger under det færdige job .

Anden Artikel

 • hvordan man lægger skuffe trækker
 • DIY Undermount granit vask
 • badeværelse ideer til en mandlig
 • ulemper af glødelamper
 • kids ’ vægfarver
 • hvordan man opbygger en japansk papir gulvlampe
 • træ reoler ideer
 • hvad er godinger krystal ?
 • hvordan man kan måle for knibe fold gardiner
 • marmor gulve fordele
 •