traditionelle foyer belysning

traditionelle foyer belysningDin foyer er det første indtryk dit hjem gør på en besøgende . Selv om foyeren skal utilitaristiske , med plads til frakker og nøgler og et sted at tørre støv fra sko , bør det også afspejle din personlige stil . Hvis din stil er traditionel , forstuen belysning er en måde at gøre denne erklæring . Lysekroner , lampetter og par bordlamper er alle traditionelle lygter valg

Loft Lys

Hvis din foyer er lille , mellem 20 og 25 kvadratmeter eller derunder , bør enhver loftmonterede armaturet være omkring 8 inches i diameter . Større rum med højere lofter kan bortføre større traditionelle kampe, såsom en multi-bevæbnet lysekrone eller en pendel hængende fra en kæde . Enhver Loftlamper skal rydde toppen af nogen dør , der åbner ind i rummet . For lavt til loftet , flush a- mount armatur er ofte udnyttes . Krystal er et traditionelt valg for en loftlampe , og smedejern er en mere afslappet fortolkning af den traditionelle . Messing , bronze og tin er traditionelle færdig .

Dimmer

Elementer, der er varmt lyser skabe den ønskede indbydende atmosfære . En foyer , der er grelt lys gør et dårligt første indtryk , især når gæsterne kommer ind fra den mørke nat . Det er grunden til indrejse lys såsom lysekroner skal være på lysdæmpere , så kan lysniveauet være nemmere at kontrollere .

Niveauerne af Lys

Design og belysning fagfolk anbefale at blande op lyskilder i et rum , selv i et rum så små som en foyer . En hængende stativ kombineret med et par af messing eller krystal bordlamper flankerende et spejl er en traditionel valg . Disse armaturer udsender lys på forskellige niveauer i rummet , tilføjer interesse og hygge .

Sconces

Sconces er en anden traditionel valg for at tilføje en ekstra lag af lygter til en forstuen . Monteret i øjenhøjde eller derover , er sconces kablede i væggen , som regel i par . Krystal eller messing sconces er klassiske . Enhver udsatte pærer kan toppet med silke mini-nuancer til en traditionel touch .

Periode Lys

Matchende din foyer belysning til perioden dit hus blev bygget giver en problemfri og naturligt udseende . En jern lysekrone ser på hjemme i en tidlig 20. århundrede hus , og en ætset krystal dråbe vedhæng passer godt ind i en 1920'erne bopæl . For en eklektisk look , kan traditionel belysning bruges i en utraditionel stil hus , men de bør have en fælles element, såsom form eller farve , for at binde dem sammen .

Anden Artikel

 • en sammenligning af halogen og glødepære
 • pejs og træ design ideer
 • hvordan man kan sætte vægmalerier på en væg ved hjælp af pulverprodukter lim
 • hvordan man kan tørre lilje blomster
 • hvordan lyse op dit badeværelse i fem lette trin
 • magnetisk maling ideer
 • cool loftsværelse ideer
 • hvordan man kan konvertere bevægelse lys til at blive på hele natten
 • hvordan man laver dobbelt - fold gardiner
 • moderne draperier stilarter
 •